Türkiye-AB Ticari İlişkileri ve Otomotiv Sektörü

Yazarlar, Türkiye otomotiv sektörünün Avrupa pazarında giderek güçlenmesine rağmen, bu büyümenin gerçek temelleri ve sürdürülebilirliği konusunda sorular soruyorlar. Yerli üretim artışı, Avrupa'nın beşinci pazarı olma hedefi ve Ford Otosan gibi dev ihracatçıların başarısı, aslında tüketici talebine mi yoksa spekülatif yatırımlara mı dayandığı, ve Türk sektörünün maliyet ve tasarımda küresel rekabete karşı asıl silahı ne olacağı tartışması merkezi konumuş. Ancak AB'nin 15 milyar dolar değerindeki bu ticari ilişkiyi uzun vadede korumaya istekli olup olmayacağı, Türkiye'nin sektörel başarısının kalıcı olup olmayacağının en büyük belirsizliği olmaya devam edecek mi?
#Yerli Üretim#Katma Değer#Toyota#dijitalleşme#Ticaret#Avrupa#Ford Otosan#Fiat#Genç İhracatçılar#Türkiye

Yerli otoların rekabeti

Türk otomotiv pazarında yerli üretim oranları yükseliyor, ancak ithal araç satışları hala önemli bir pay tutuyor—bu dengesizlik yerli sanayiin gücünün gerçek göstergesi midir?

Ufuk Sandık

Avrupa'da ilk 5'i zorluyor

Türkiye otomotiv pazarında Avrupa'nın beşincisini hedefliyor, ancak bu büyüme tüketici gücü mi yoksa spekülatif yatırım talebi mi tarafından yönlendiriliyor?

Ufuk Sandık

Oyunu değiştiren kırılma anları

Türk ihracatçısı maliyet yarışına giremezse, hız ve tasarımda Çin'i geçebilir mi yoksa bu da bir kaçış hayali mi?

Yaşar Süngü

Rakamlar ortada AB Türkiye'yi zor dışlar

Ford Otosan 15.4 milyar dolarlık ihracatla Avrupa'yı beslerken, AB'nin Türkiye'yi dışarıda bırakma riskini göze alabilir mi?

Sefer Levent