Medya ve iktidar: tarafsızlık krizi

Medya kuruluşları kamu kaynakları ve reklam pastasından faydalanırken, iktidar yakınlığının belirleyici rol oynadığı iddia ediliyor. Yazarlar, bu sistemin basın özgürlüğünü ve haber tarafsızlığını tehdit ederken, bazı medya kuruluşlarının seçici habercilik yaptığını gözlemliyor. Peki, tarafsız medyanın bu ortamda varlığını sürdürmesi mümkün mü?
#Komplo teorileri#medya#medya baskısı#BBP#yandaş medya#medya taraflılığı#güven krizi#siyasi polarizasyon#iletişim#CHP

Gökyüzüne müdahale: bulutlar mı aşılanıyor, zihinler mi

Chemtrail teorisinden Diyarbakır uçuşlarına: gökyüzüne baktığımızda gerçeği mi, yoksa kendi şüphelerimizi mi görüyoruz?

Zeynep Alkış

Reklam vurgunlarında devlet ve bizim medya!

Kamu bankaları yandaş medyaya milyarlarca liralık reklam pastası dönerken, muhalif gazeteler ve kanallar neden bu pastadan hiç pay alamıyor?

Emin Çölaşan

Susuzluk CHP'den de yağmuru savaş mı yağdırıyor

CHP'li belediyeleri kuraklıkta suçlayanlar, yağmurda başarıya atfetmek için iklim silahı komplosunu mu icat ettiler?

Akif Beki

BBP'ye "helâl olsun" desek olur mu

TRT ve Anadolu Ajansı'nda muhalefet partileri neden seçici olarak haber değeri kazanıyor, yoksa iktidar yakınlığı gerçek itibarın ölçüsü mü?

Ahmet Battal