Yenilmezler!

Süper Lig takımlarının en büyük problemi Avrupa dönüşleriydi. Hem ligde hem de Avrupa'da oynadığı zaman takımlarımız bu tempoya ayak uyduramıyor mutlaka sıkıntılar yaşıyordu. Bunun en büyük nedeniyse kadro kalitesi ve genişliğiydi.

Haberin Devamı

Galatasaray geçen sezon şampiyon olan takıma 12 önemli transferi bu sıkıntıyı yaşamamak adına yapmıştı. Kopenhag maçı sonrası Başakşehir'i deplasmanda mağlup eden Buruk'un öğrencileri bu kez Manchester zaferi sonrası zorlu Antalya deplasmanından üç puanla ayrıldı.

Antalyaspor'un ne kadar zorlu bir takım olduğunu Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı maçta görmüştük. Nuri Şahin benzer bir planla Galatasaray'a karşı hazırlanmıştı. Nitekim beraberliği sağlalayacak gole de çok yaklaştılar ancak burada beceriksizlik devreye girdi. İstenen gol gelmedi.

Devreye Icardi girdi

Galatasaray tarafında fiziksel ve mental yorgunluk net bir şekilde vardı. Özellikle ilk yarıda bunu gördük. İkinci yarıda gelen oyuncu değişiklikleri sahaya olumlu yansıdı. Tete, Mertens ve Kaan Ayhan'la Galatasaray rakip yarı sahaya daha hızlı geçişler yaptı. Burada devreye yine Icardi girdi. Yaptığı asist ve attığı gol 3 puan için yeterliydi.