Tatsız - Tuzsuz derbi...

Ülkenin en önemli derbisi... Günlerdir Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı herkes bu maçı bekliyor. Futbola doyarız diye düşünüyoruz ama düdük çaldıktan sonra tam bir hayal kırıklığı. 43 dakika oyunda kalan top. 45 çalınan faul ve Galatasaray'ın attığı tek isabetli şut.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldızlar topluluğu kadroyu Galatasaray'ı yenmek ve şampiyon olmak için kurdu. Ancak galibiyeti alacak cesur oyun anlayışıyla sahaya çıkamadı. Galatasaray deplasmanda değil kendi sahasında gibi oynadı. Maçın ilk yarısında yüzde 70'e yüzde 30 oyun üstünlüğü bunun gösgesiydi. Muslera ve Galatasaray savunması elini kolunu sallayarak istediğinde oyun kurdu istediğinde maçı soğuttu.

Tadic ve Cengiz'in fiziksel olarak denk seviyedeki takımlara karşı ne kadar etkisiz olduğunu net bir şekilde gördük. Galatasaray'da da Ziyech ve Zaha beklentilerin uzağında performans ortaya koydu. Özetle; Büyük maçları büyük oyuncular kazandırır sözünün boşa çıktığı tatsız tuzsuz bir oyun izledik.

Gelelim maçın en kritik pozisyonuna... Djiku'nun Icardi'ye yaptığı hareketin karşılığı her yerde kırmızı kart ve penaltı. Hadi pozisyonu Arda Kardeşler görmedi! VAR ne işe yarıyor. Yayıncı kuruluş bu pozisyonu daha yakından gösteremiyor mu