GSYİAD'dan gövde gösterisi!

Galatasaraylı Sanayici ve İş insanları Derneği'nin gelenekselleşen iftarına bu yıl rekor katılım vardı. Yaklaşık 600 davetlinin katıldığı geceye GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu'nun konuşması damga vurdu. Bunu ben yazmıyorum Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bizzat yaptığı konuşmada üstüne basa basa söyledi. Özbek "Bu bir başkanlık konuşması" diyerek övgüler yağdırdı...

Haberin Devamı

İbrahim Başkan'a büyük alkış

İbrahim Başkan artık Galatasaray siyasetinin temel taşlarından olan GSYİAD'ı bambaşka bir yere taşıdı. 1000'e yakın üyesiyle bu sivil toplum kuruluşu Sarı-Kırmızılı takımın her ihtiyacına amasız, fakatsız cevap veriyor. Kemerburgaz'da yapılacak yeni tesisin iki hibrit sahasını üstlendiler. 1.5 milyon Euro'ya mâl olan iki saha haziranda hazır hale gelecek.

İbrahim Başkan'ın konuşmasında 24. şampiyonluğa yaptığı vurgu ve son dönemde şampiyonluk yolunda çıkan engellemelere yönelik yaptığı "Önümüzde 8 tane maç var. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılının ilk şampiyonu olmak istiyoruz. Bunu engellemeye çalışanların nafile çabalarına rağmen stadımızda 19 Mayıs'ta geçen sezonki gibi eze eze yenerek kupayı kaldıracağız." açıklaması ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Okan Buruk ve Erden Timur katılmadı

Gecenin özel konukları Ayhan Akman, Arda Turan ve Galatasaray'ın bu sezon son haftalara damga vuran ismi Kerem Demirbay oldu. Kerem 200'ün üstende üyeyle fotoğraf çektirirken "of" dahi demedi. Okan Buruk, Erden Timur ve ultrAslan lideri Sebahattin Şirin mazeretleri nedeniyle geceye katılamayan isimler oldu. ultrAslan'a her zamanki gibi baş köşede bir masa ayrılmıştı.

GSYİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Sarıgül ve Esat Akbülbül ise özellikle gazetecilerle yakından ilgilenerek bizzat onların masalarına oturması dikkat çekti. Derneğin yeni üyelerine beratlarını da Dursun ve İbrahim Başkan takdim etti.

Kulislerde gündem seçim!

Yine derneğin yöneticilerinden ve Galatasaray Mağazacılık A.Ş'de görev alan Hakan Sarıöz ayak üstü konuşmamızda rekora giden satışlardan bahsederken Store'ların forma ihtiyacını şuan için fazlasıyla karşıladığını ifade etti.

Kulislerde ise en çok konuşulan konular Süper Lig'de son haftalarda Fenerbahçe'ye yapılan ayrıcalık ve yaklaşan Galatasaray başkanlık seçimi. Sürpriz Başkan adayı kimse beklemiyor. Ayrıca daha önce bahsettiğim yönetim listesine girecek isimlere kimsenin itirazı olmadığını gördüm. ( Erden Timur, İbrahim Hatipoğlu, Metin Öztürk, Ali Yüce, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Demircan)