Kalite farkı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi dönüşü oynayabileceği en zor takımla karşı karşıya geldi. 5 değişik isim 11'deydi. Okan hoca Davinson, Kazımcan, Tete, Oliveira ve Barış Alper'i sahaya sürdü.

Çağdaş Atan'ın Başakşehir'i ilk yarı büyük direnç gösterse de Galatasaray'da kilidi Tete'nin pasında Ziyech açtı. Kazımcan zorunlu değişiklikle dışarı çıkarken ilk yarının kötüleri Barış Alper ve Oliveira ikinci yarıya başlayamadı.

Kerem'ler Galatasaray'ın tekrar oyunun kotrolünü almasını sağladı. Aktüroğlu'nun yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Icardi Süper Lig'de 12 maçta arka arkaya gol atarak adını tarihe yazdırdı.

Muslera Kopenhag maçından sonra bir kez daha hatalı gol yedi. İstanbulspor maçında artık dinlendilmesi gerektiğinin sinyalini verdi.

İkinci yarıda oyuna giren Zaha ve Ndombele çok fark yaratmadı ancak Sarı-Kırmızılı takımın kalite farkı galibiyette büyük rol oynadı.

Tete büyülüyor

Tete ilk haftalara tutuk başlasa da kalitesini ortaya koymaya başladı. Kopenhag maçının ardından bu maçta da sağ tarafın değişilmez ismi olabileceğini gösterdi. Top ayağına her geldiğinde hünerlerini gösteriyor. Takıma biraz daha ısındığında çok başka yerlere gelecek potansiyele sahip...