Psikolojik savaş! Hedeflerikorku yaymak-2

Küresel iklim sözleşmesinin uluslararası G-20 Zirvesi yanında Birleşmiş Milletler de "tek dünya devleti"adı altında alınan pek çok kararla ilgili olarak ülke liderlerin koyduğu imzalar sonunda milli meclisten onay almaları gerektiği noktasında bir şansımız olduğunu düşünerek;

Anadolu irfanına bir kere daha kainatı idare eden gücün bize verdiği emir gereği tebliğden uyarı-yorum yapıyorum..!

Küresel sermaye-küresel güçler ve şeytan aklı!psikolojik savaş ve bütün asimilasyon metotlarını elindeki medya gücüyle dünya üzerinde kurduğu devletler üzerindeki bir takım menfaatler karşılığı sağladığı hakimiyetle hedefine adım adım yaklaşıyor ..!

Bir önceki yazımızda psikolojik savaşın amaç ve hedeflerine maddeler halinde sizlerle paylaşmış ve dünya üzerindeki çalışmaları uygulamalarıyla anlatmıştım!!!

Psikolojik savaş;çeşitli baskı veya ikna yöntemleri kullanarak insanların ruh haline etki etmek suretiyle kontrol altına almak,pasifize etmek, yönlendirmek ve arzu edilen yönde kamuoyu oluşturarak fert veya toplum psikolojisini şekillendirerek yönetmektir!

Korku, dehşet, ümitsizlik, gelecek kaygısı, yorgunluk ve çaresizlik duyguları uyandırarak onu kendi etkisi altına almak ve kontrol etmektir.

Psikolojik savaş başka bir ülkenin halkına karşı yapabileceği gibi,ülke içinde çeşitli sosyal gruplara,kitlelere hatta tüm ülke halkına karşıda yapılabilir.

Psikolojik savaşın hedefi "beyin yıkamadır".

Bununla ilgili olarak ilgili devletler veya hükümetler tarafından resmi veya gayriresmi kurulan bu gizli ve açık kurullar birimler veya başkanlıklar ülke içinde uygulanan psikolojik savaşı kurdukları çok özel, konunun uzmanı ekiple liderin emirleri ve hedefleri noktasında yönlendirir takip eder ve sonuçlandırır..!

Ülke içinde uygulanan psikolojik savaş türleri!

1. Beşinci Kol Faaliyetleri:

Beşinci kol faaliyetlerinde, ülkenin geçmişinde var olan manevi dinamikleri gözden düşürmek ve toplumu başka milletlerin kültürel değerlerine hayran bırakmak amaçlanır. Toplumda aşağılık duygusu uyandırılır. Ahlak, inanç, kahramanlık, vatanseverlik gibi değerler gözden düşürülür. Cinsel özgürlük, ilericilik, çağdaşlık gibi sloganlar çok sık kullanılır. Var olan eğlence kültürü değiştirilmeye çalışılır. Başka toplumları taklit başlar.

2. Kontrollü Gerilim Stratejisi:

Toplumun bir kesimi şüpheli ve tehlikeli olarak etiketlenir. Güvenlik kuvvetleri bu kesimdeki kişileri fişler. Daha sonra provokasyon da dahil olmak üzere çeşitli psikolojik savaş yöntemleri ile suç işlettirilmeye çalışılır. Kişinin temel hak ve hürriyetine kısıtlamalar getirilir, mağdur edilir. Mağdur tepki verince de "bakın işte görüyorsunuz, kamu düzenini bozuyor" denilerek suçlanır.

3. Fil Yöntemi:

Fil her gün aynı yoldan geçermiş. Fil avcıları yola tuzak kurarak onu çukura düşürürler. Siyah elbise ile gelip fili iyice döverler. Birkaç gün sonra da beyaz elbise ile gelerek fili kurtarırlarmış. Fil de artık avcıları kurtarıcı olarak görürmüş. Yani buradaki yöntem; toplumu bunalıma sok, sonra kurtar ve kendine bağla taktiğidir.

4. Psikolojik Taciz (Mobbing):

Sistematik şekilde baskı yapmaktır. Aileden ülke yönetimine kadar her yerde sistematik baskı ile insanlar pasifize edilir ve kolay yönetilir hale getirilir.

Türkiye'de en çok uygulanan psikolojik taciz mobbingdir!

Sonuç itibarı ile kitleler yapılan bu psikolog savaşta başarı elde edilmesi halinde "öğretilmiş çaresizlik içinde" aslında ruh yapısında istemediği halde istenilen noktalara yönlendirilerek grup davranışı göstermesi sağlanarak deneklerde yapılan başarı ile yönetenler hedeflerine ulaşırlar ..!

Sistemli yapılan psikolojik saldırı, insanların ruh halini olumsuz yönde etkiler.Her an başına sevimsiz bir şeylerin gelebileceği endişesi ile güvensizlik ve karamsarlık içinde yaşamaya başlar.