Psikolojik savaş hedefleri, korku yaymak -3

Türkiye'de kitlelere en çok uygulanan psikolojik taciz mobbingtir!

Dış güçlerin, ülke içindeki pek çok gönüllü kuruluşların,zaman zaman da ilgili devletler veya hükumetler tarafından kurulan resmi veya gayriresmi propaganda, iletişim kurum ve kurulları ile mobbing uygulanır!

Sonuç itibariyle de esasen psikolojik savaşın bütün metotlarının uygulandığı her türlü yazılı ve sözlü medya, en önemlisi de çıkardıkları meclis kararı olmasa da yönetmelikler ile bunları icra edecek bürokratların kendilerine vaadedilen mevki makam ve maddi kazançlarla mobbing desteğiyle baskı yapmaktır.

Mobbing, her sahada ve her kişiye uygulanır!

Aileden ülke yönetimine kadar her yerde sistematik baskı ile insanlar pasifize edilir ve kolay yönetilir hale getirilir.

Türkiye'de en çok uygulanan psikolojik taciz mobbingtir!

Toplumun temel dinamiği olan aileden başlayarak; ülke yönetimine kadar her yerde başta korku, mevki, makam, kaos, ekonomik kriterlere spekülatif müdahaleler sonucunda toplumun kendini emniyetsiz ve gelecekten mutsuz ve umutsuz sağlanarak sistematik baskı ile insanlar pasifize edilir!

İnsanlar inanmadıkları halde, etik, inanç yapılarına uygun olmadıkları halde kendilerine dayatılan mobbing-psikolojik savaşın etkisinde kalarak çok kolay yönetilir hale getirilir..!

Türkiye'de en çok uygulanan psikolojik taciz "öğretilmiş çaresizlik"tir!

Denekler aslında ruh yapısında istemediği halde istenilen noktalara yönlendirilerek grup davranışı göstermesi sağlanarak deneklerde yapılan başarı ile kitleleri yönetebileceklerine inanarak ve denekleri de inandırarak hedeflerine ulaşırlar ..!

Sistemli yapılan psikolojik saldırı, insanların ruh halini olumsuz yönde etkiler.Her an başına sevimsiz bir şeylerin gelebileceği endişesi ile güvensizlik ve karamsarlık içinde yaşamaya başlar. Kurbağa sendromu uygulaması başarıya ulaşır..! Sistem onu yaşadığı hayatın doğru olduğuna inandırmıştır.!

Çünkü Türkiye'de de yaşandığı gibi kişi bulunduğu ve çalıştığı makamın, eşinin çalıştığı ortamın ve çocuğun okuduğu okulun ve sürdüğü yaşantının inanç felsefesinin tamamen kendisine dayatılan sistem içinde olduğunu öğrendiği gün artık bundan vazgeçemez..!

Dünyayı idare eden küresel sermaye yani şeytani güç ülkelerdeki kurduğu yönetimler hükümetler, paralel yapıların içindeki gizlenmiş kripto elemanlarca; kısaca bütün gönüllü teşekküller içindeki mensuplarına sağladıkları menfaatlerle onları inandıkları gibi değil yaşadıkları gibi inandırmaya mecbur ederler..!

Bununla ilgili bir üniversitede talebeler üzerinde yapılan çalışma!

Bu çalışmada psikolojik savaş sonucunda sadece devletlerin, hükumetlerin, normal insanların etkilenmesi kadar "denek olarak seçilen gençlerin" bile nasıl etkilendiğini ortaya koymaktadır..!

DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE PSİKOLOJİK SAVAŞIN SONUÇLARI!

"Bir üniversitede profesör, elinde bir fare ve kutu ile salona girdi. Öğrencilerin şaşkın bakışları arasında fareyi kutunun içine koydu ve kapattı.

Kutunun hava almadığı açıktı. Salona dönerek: "Bu kutuya iki gün kimse dokunmayacak, dokunan bu dersi geçemez!"dedi ve salondan çıkıp gitti.

Salondaki öğrenciler olaya bir anlam verememişlerdi. Kimisi kutunun içindeki fareyi çıkarmayı düşündü ama cesaret edemedi.

İki gün boyunca ders görülen o sınıfta kutu öylece kaldı. Ne olacağını merak ederek iki gün geçirdiler. İki gün sonunda tekrar dersi olan profesör salona girdi ve kutuya yaklaşarak açtı. Tabi ki, kutunun içindeki fare artık yaşamıyordu. Öğrencilerden birçoğu üzülmüştü. Profesör sınıfa dönerek farenin neden ölmüş olabileceğini sordu.

Sınıftan birçok farklı ses ve fikir yükseldi; "Havasızlıktan', 'Açlıktan, 'Susuzluktan'"

Her öğrenci olabilecek ihtimalleri saymıştı. Profesör kutuyu havaya kaldırıp içini öğrencilere gösterdi. Kutunun her tarafı içerdeki fare tarafından kurtulmak için kemirilmiş vaziyette ve minik deliklerle kaplıydı.

Öğrencilerine mücadelesiz bir hayatın sonuçlarını ibretlik olarak değerlendirerek ardından devam etti:

"Hepiniz kutuyu biraz incelediğinizde görüyorsunuz değil mi

Fare anlaşılan bu kutudan çıkmak için epey mücadele etmiş. Bunu kutunun içindeki minik diş izlerinden ve ufacık birçok delikten anlıyoruz..!