Riyakarlık CHP'lilerin ruhuna işlemiş!

Sandık yaklaştıkça bu CHP'lilerin riyakarlıkları gün yüzüne çıkıyor.

Yaşar Kemal anmasında alkol masasında boy gösteren Ekrem İmamoğlu, seçim sürecine girildiğinde Eyüp Sultan Camisi'nde Kur'an okunurken hocaların yanında poz veriyor.


Dua ederken çekilmiş fotoğraf karesini fonladığı medyasına servis ettiriyor.


"Hangisi gerçek Ekrem, Kur'an okuyan, dinleyen ve dua eden mi, alkol masasında poz veren mi" sorusuna cevap ararken, bir de bakıyoruz Özgür Özel, Filistin meselesini gündeme getiriyor.

7 Ekim'de meşru müdafaa hakkı kapsamında küffara karşı Aksa Tufanı operasyonunu başlatan Kassam Tugayları, ilk günden beri CHP'nin emanetçi başkanı Özgür Özel tarafından hedefe konuluyor.

Özgür Özel, TBMM kürsüsünde de kendi partilileriyle yaptığı etkinliklerinde de konuşmalarının tamamında Hamas'a ve Hamas'ın askeri kolu mücahid Kassam Tugayları'na "terörist" yakıştırmasında bulundu.

Özgür Özel 27 Şubat tarihinde TBMM'de konuşuyor..

Özel bu konuşmasında, "Tayyip Erdoğan tarafından Hamas'ın bir terör örgütü olarak kabul edilmemesini tamamen reddediyoruz. Türkiye açısından da son derece utanç verici bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz. Hamas bir terör örgütüdür." diyor.

Aynı Özgür Özel Mart ayının başında yine Hamas için "terörist" ifadesini kullanıyor.

"Hamas'In yaptığı terörist saldırılardan sonra İsrail'in verdiği orantısız cevap Filistin'de çocukları öldürmektedir. Filistin'de kadınları öldürmektedir."

Yani ne diyor Özgür Özel "Hamas teröristtir, İsrail terörist değildir ama Hamas'a orantısız cevap vermiştir."

Şimdi bu Özgür Özel sandığa 1 hafta kala Filistin savunucusu kesiliyor.

Derdi ne bu Özgür Özel'in Kaybedeceğinden neredeyse emin olduğu İstanbul ile Ankara ve Adana gibi riskli şehirlerde inançlı kesimin oylarını almak.

Özel son konuşmasında Hamas'a "terörist" diyemiyor. Hem de