Prof. Aydal'ın LGBT iki yüzlülüğü!

Dikkat çekecek ölçüde muhalefete yakın kanallarda konuşmasıyla tanıdığımız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal yine CHP'ye yakın medyada söyledikleriyle gündem oldu.

Prof. Aydal'ı 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi'ne giden süreçte Habertürk TV canlı yayınında Yeniden Refah Partisi ile AK Parti'nin ittifak anlaşması kapsamında imzaladığı 30 maddelik metni ifşa etmesiyle hatırlıyoruz.

AK Parti'de, Yeniden Refah'ta başka kimse kalmamış gibi Aydal'ın, o dönem Habertürk'te bulunan bir "sözde kadın savunucusu, AK Parti düşmanı moderatöre" bu anlaşma metnini neden açık ettiğine anlam verememiştik.

Profesör unvanı almış olmasına rağmen, neyin ne zaman açıklanması gerektiğini bilemeyen Doğan Aydal'ın ifşa ettiği 30 maddelik anlaşma, iki partiyi de zora soktu.

Yeniden Refah Partisi AK Parti ile LGBT yasası çıkartılması hususunda anlaştı. 6284 sayılı yasanın yeniden düzenlemesi de 30 maddelik anlaşma metninde yer aldı. Ancak Doğan Aydal bu anlaşmayı ve maddelerini ifşa edince, "sözde kadın savunucuları" ve "LGBT'li sapkınları korumak için yasa" çıkarmayı vadedenlerin destekçisi ve seçmenleri ayağa kalktı.

Doğan Aydal'ın Genel Başkanvekilliği görevini yürüttüğü Yeniden Refah, "kadın düşmanı" ithamıyla günlerce tartışıldı.

Şimdi aynı Doğan Aydal bu sefer de "Halk TV" canlı yayınında konuştu.

30 maddelik anlaşmaya AK Parti'nin riayet etmediğini öne sürdü ki Türkiye, toplum ahlak yapımızı koruma noktasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çabalarını Aydal'ın kendisinden çok daha iyi bilir.

Prof. Aydal, 30 maddenin uygulanmamasını "sözde içerlemiş" ve o 30 madde açıklandığı gün, ilk hedefe koyan gazetecileri karşısına dikmiş, AK Parti'yi şikayet ediyor.

LGBT Yasası'nı AK Parti'nin çıkartmayarak Yeniden Refah'la anlaşmasını bozduğunu iddia eden Prof. Aydal aynı yayında LGBT destekçisi Ekrem İmamoğlu'nu öve öve bitiremiyor ve Murat Kurum'u hedefe koyuyor.