Ben-i İsrail yoldan çıktı! Haddini aştı ve arşı titretti!(2)

Endülüs'teki Haçlı zulmünden Osmanlı'nın şefkat kucağına sığındılar. Başta Selanik olmak üzere en verimli yerlere ve en önemli görevlere yerleştirildiler! Ama yine ağacın içindeki kurt misali hep ihanet ettiler. Koskoca cihan devleti Osmanlı'yı yıktırdılar. Kendilerini korumak amacıyla, genç Türkiye devletinin siyasi, iktisadi ve askeri yönetimini derin masoniksabetay çeteleri eliyle ele geçirdiler.

Ve İsrail Devletini kurdurmak için planlanan Yahudi kökenli olan Hitler ve faşist ordusunun kanlı eylemleriyle yeniden dedeleri İbrahim (a.s) Efendimiz'in yurdu olan Filistin'e yerleştirildiler.

Dede yurtlarına asırlar sonra kavuşmalarından dolayı şükredeceklerine azgınlaştılar.

Daha yetmiş yıl evvel yaşanan dünya savaşlarında gördükleri o zulüm dönemini hemen unuttular.

Dedeleri İshak (a.s)'ın kardeşi Hz. İsmail'in torunları olan Filistinli Arap mazlum Müslümanları kadın, erkek çocuk ve bebek demeden katletmeye devam ediyorlar.

Ama Sünnetullah gereği zulüm filminin sonuna yaklaşılıyor.

Asırlar önce haberi verilentaş konuşmaya başladı!

Resulullah (s.a) Efendimiz 14 asır evvel kıyamet alameti olarak Müslümanlar ve Yahudiler arasındaki adı MELHEME-İ KÜBRA olan bir savaşı haber vermektedir.

Bu savaş neticesinde Yahudilerin mağlup olacağını, ağaç ve taşların arkasına saklanacaklarını,Ğarkad ağacının siyonistleri saklayacağını ama taşın konuşarak,"Ey Müslüman, ey Allah'ın kulu, arkamda bir Siyonist Yahudi var"diyeceğini bildiriyor.

Haber verilen bu taş konuşmaya başladı elhamdülillah.

Taşın konuşması mu'cizesi; İsraillilerin kendilerini korumak, Kudüs-ü Filistin'in diğer şehirlerinden tecrit etmek için inşâ ettikleri ve dünyanın"UTANÇ DUVARI"dediği800 kilometre uzunluğunda yer yer 12 metre yüksekliğinde inşa ettikleri beton surlarla gerçekleşti ve Hadis-i Şerif'teki o taş, lisan-ı hal ile konuştu.

Artık iki toplumun oturdukları yerleri ayrıldı.

Duvarın bir tarafında Siyonistler, diğer tarafında ise Müslümanlar var!

Sıra, yukarıdaki Ayet-i Kerime'de haber verilen Siyonist Yahudilerin büyük bozguna uğrama dönemine geldi!

Bu vesile ile uyarıyorum!

Ey kabalist, paganist, faşist siyonistler:

Ya imha olacaksınız ya da ihya!

Eğer varsa ve birazcık kaldıysa vicdanlı İsrailoğulları duysun;bu hezimetten, zilletten ve sürgünden sizleri kurtaracak tek çare, atalarınız Hz. İbrahim (a.s), Hz. Davud (a.s), Hz. Süleyman, Hz. Musa (a.s) Hz. İsa (a.s) ve en son Peygamber Hz. Muhammed (a.s)'a gelen tek din İslam dinine bölük bölük girip, Müslüman olmanızdır! Hz. Muhammed Mustafa'nın çağırdığı Dar'us Selam'a çağırıyoruz sizi!

Aksi halde ne Amerika'nın USS Gerald R Ford uçak gemisi ve filosu, ne atomu, ne de güvendikleri krallar ve kukla yönetimler sizleri bu büyük bozgundan asla kurtaramayacaktır.

Azgın Siyonist İsrailoğulları'nı başta Filistin olmak üzere tüm Ortadoğu'dan kovacak yeniden zillet içinde yaşamaya mahkum ettirecekleri büyük gücün lideri ülkemiz olacak inşAllah.