Şayet ders alınsaydı (2)

Türkiye'miz ve bilhassa İktidarımız tüm Siyonist ve Emperyalist Haçlı Küffar ile ve bilhassa Mısır, İran ve Suud vs. gibi ikiyüzlü Nifak yönetimleriyle zahiri ve batıni savaşa devam eden Filistinli kahramanların ve silahsız Filistinli mazlumların ahlarını değil dualarını alıcı adımlarını açık ve net atmaya devam etmelidir!

Siyonist İtrail'in güçlenmesine sebep olacak Ülkemizdeki NATO üstlerinin İtrail'in kullanmasına asla izin vermemeli ve ekonomik ambargoyu acilen artırmalıdır!

İktidarımız seçim sonuçlarından şayet ders aldıysa Mazlum Filistin halkının çığlığına eylemleriyle koşarken diğer yandan da içimizdeki kriptoların tuzağıyla yıllar önce gerekli dikkati göstermediğimiz için toplumun farklı kesimlerinde oluşan mazlumzedelerindualarını alıcı adımları acilen atmalıdır!

Sandıklara gitmeyen veya gidenlerin de desteklemediği bu milyonlarca küskün mazlumlarımız;

-Süresiz Nafakazedeler:

Sayıları Milyonları bulan bu mazlumların beddualarından mutlaka kurtulmalıyız! Eşinden boşandıktan sonra ölene kadar eşine nafaka ödenmesi zulümdür! İmani, İslami, Vicdani ve İnsani değildir! Kadın Cinayetlerini artırıcı ve tahrik edici en büyük sebeplerden biridir!Ve Asya ve Avrupa da bile uygulanmayan bu haksızlık sömürü zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Genç Nikâhzedeler:

Ailelerinin muvaffakatiyle dini nikâhla evlenen binlerce genç Cezaevlerinde mazlum ve mahkûmdur! Ve Cezaevlerinde 18 Yaşını doldurup Resmi Nikâhlarını da kıymalarına rağmen halen ailelerine kavuşturulmamaktadırlar! Doğan yavruları yetimler gibi babasız ve anneleriyle beraber perişan halde yaşamaya ve bedduaya devam etmektedirler!

-Beyanzedeler:

İslam'a İsyan Sözleşmesi dediğimiz Kostantınıyye Sözleşmesinin bir başka mazlumları dasadece"Kadının beyanı esastır!"Zulmüdür! Ana Yasamız Kuran-ı Kerim Yusuf SuresindeFiravun idaresindeki Mısır Kanunlarında bile kişinin beyanı esas olsaydı Hz. Yusuf (a.s) Efendimiz Firavun'un Başbakanın Hanımının İftirasıyla İdam edilmesi gerekirdi!Oysa Firavun'un yardımcısı şahid ve delil isteyerek Hz. Yusuf (a.s) Efendimizi aklamıştır! İman ettiğimiz İslam Nizamında Sahabe Efendilerimizin bile Mahkemelerde beyanı esas değilken erkek olsun kadın olsun şahidsiz ve delilsiz hiçbir kimse suçlanamazken"Kadının beyanı esastır!"Zulmü hâlâ nasıl ve niçin uygulanmaktadır

Bu zulüm tuzağına yüzlerce mazlum düşürülmüştür! Onurları, şahsiyetleri ayaklar altına alınmıştır! Toplum içine çıkamaz hale düşürülmüştür! Bizler de bu mazlumları savunamaz hale getirildik!"Fitne ve İftira ölmekten ve öldürülmekten beterdir!"acısını yaşayan onlarca mazlum aileleriyle beraber bedduaya devam etmektedirler!

-FETO'zedeler:

Fetenyahu ve taraftarlarının ihanetlerinin kurbanları bu yüzbinlerce mazlum ve mağdurlar Ordusu da İktidarımızın adaletini bekliyorlar! Melun Feto Terör Örgütüyle uzaktan yakından hiçbir ıstıslakı olmadığı veya bulunamadığı için Mahkemelerden beraat etmelerine rağmen görevlerine iadeyi bekliyorlar! Maddi sıkıntılarından tam bir sefih hayatı yaşayan bu mazlumlarında dualarını ve desteklerini acilen almalıyız!

Hele Dedelerinden kendi Mülkiyetleri olan işyerlerine Kayyım atanmış Mahkemeler kasten uzattırılarak rant peşinde koşan gasıbların mağdurları olmuş İş Adamlarımızda İktidarımızdan Mülkiyet Haklarının kendilerine acilen iade müjdesini bekliyorlar!

Ayrıca bu mazlumlar dışında Cumhurbaşkanımızın da sık sık ifade ettikleri gibi Din İstismarına ve Rüyalara aldanmış çoğunun 50 yaş üstü Hanımların oluştuğu Cezaevlerindeki 15 Temmuz Silahlı Ayaklanmaya katılmamış ve desteklememiş İbadet bölümü dediğimiz on binlerce aldatılmışlara af çıkarılarak Devletimiz ve İktidarımızla barışmaları acilen sağlanmalıdır!

-Faizzedeler:

En büyük fuhuş (haddi aşmak) olan Faiz Günahı sebebiyle Allah (c.c) ve Resulünün savaş açtığı bir toplum nasıl ve neyi başarabilir ki Bu Faiz Mafyasının Nemrudi Kuleleri gibi yüksek katlı