İBB Başkanı kime 'ihanet' etti

Seçim süreci dâhil hayli zamandır ilişmedim. Her şeyden evvel yalanlarından sıkıldım.
Daha iki hafta evvel, İBB Başkanı'nın Trabzon'a gittiğinde, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin şampiyon takımı onu ziyaret ettiği için Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturma açtığını servis ettiler, yalan çıktı. Mizansende kullanılan kupa da şampiyonluk kupası değil, sahte çıktı. Trabzon'un AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten randevu alamadığını söyledi, o da yalan çıktı.
Tamam, itiraf ediyorum, Ekrem Bey hemşerimize yalan yakışıyor! Ama bu kadar yalan da insanı yoruyor be!
Gerçekten de çok değişik bir karakter... Dünyanın en yüzsüz insanı bile misafirliğe gittiği ev sahibine "Bu ev benim evim" demez. Ama bu başkasının yaptığı metrolar için ben yaptım diyebiliyor!
İmdi, diyeceksiniz ki, madem öyle neden iki dönem kazandı. Valla o da AK Parti'ye dert olsun; 2019'dan beri o kadar yazıp çizdim, dinleyen olmadı.

Geçen gün CNN International'a Hamas'ın "terör örgütü" olduğunu söylemeseydi İBB Başkanı'na yine ilişmeyecektim. Dedim ya, yalanlarından ikrah ettim.
Kıymet hükmümüz gayet nettir: Hamas'a "terör örgütü" demek, (ne kadar karşı olduğunuzu söylerseniz söyleyin) sonuç itibarıyla İsrail'in soykırımına destek vermek demektir. Tıpkı Kuvayı Milliye'ye "terör örgütü" demekle müstevlilerin işgalinin desteklenmiş olacağı gibi.
Siyonist Lobi'nin kalesi mesabesindeki New York'taki Columbia Üniversitesi'nden Boston'daki Harvard Üniversitesi'ne kadar yaygınlaşan Filistin yanlısı gösterilerin İsrail rejim şefi Netanyahu'yu paniklettiği bir dönemde, Hamas'a "terörist" diyerek İsrail gazetelerinde arzı endam etmek ne anlama geliyor
Seçimle işbaşına gelen ve işgal altındaki vatanları için "kurtuluş savaşı" veren Filistin direniş örgütünü (Hamas) "terörist" olmakla itham etmek, İsrail rejiminin de hamisi dünya sisteminin yöneticisi "Siyonist network"e sinyal vermek değilse nedir
Bu sinyal nedir peki
Türkiye'nin Zelenski'si olmaya talip olmak mı

Yanlış anlaşılmasın, İBB Başkanı'nın mezkûr açıklaması beni hiç şaşırtmadı. Zaten CHP Genel Başkanı