Gözü kapalı futbol

Fenerbahçe'nin yedek kulübesindeki on kişiye bir oyuncu daha ekleyip, şampiyonluk yarışına sokabilirsin. Yani kadro derinliğinden ve kalitesinden bahsediyorum. Bu yüzdendir ki, Fenerbahçe ile aynı zenginliğe sahip Galatasaray, daha 9. haftada şampiyonluk yolunda yalnız kaldılar.

Bu iki şampiyonluk adayı dışında ligde yenilmeyen tek ekip olan Hatayspor ne menem bir takımdı Maç başladı ve daha yakından gördük. İyi pas yapıyor, cesur oynuyor, sert ve sağlam bir görüntü veriyorlardı.

Bu görüntünün nasıl bir "yanılsama" olduğu ilk golle beraber ortaya çıktı. Her zaman olduğu gibi yine maça fırtına gibi başlayıp erken golü buldu Fenerbahçe. Daha ilk on dakikada rakibi boğarak iki farklı üstünlüğü yakalamıştı bile İsmail Kartal'ın ekibi.

26. dakikada ibretlik bir an oldu. İki numaralı yardımcı hakem Kemal Yılmaz, gözünün önünde görmesi gereken ofsaydı görmeyip penaltı gördü! Hem onu hem de Volkan Bayarslan'ı yanlıştan VAR kurtardı.

Bizim gençliğimizin ünlü kalecisi Bursalı Eser'in oğlu Erce Kardeşler, elindeki rahat topu Fred'e atınca, o da hiç bekletmeden Dzeko'ya asist yaptı, maç koptu.

İkinci yarıda "Ha üç yemişim ha altı; belki puan çıkarırım" diye hepten hücum oynayan Volkan Demirel, kumarı kaybetti. Bu yarıda ikisi frikik üç enfes gol, gösteriyi zenginleştirdi. Cezayirli Ghoulam'ın kaliteli frikiğine İrfan Can aynı kalite ile cevap verdi. Rayane Aabid finali yaptı.