İstanbul İl Başkanlığı ve Osman Nuri Kabaktepe

Mahalli seçimlerde partilerin adayları kısa bir süreç içinde netlik kazanmaya başlayacak gibi gözüküyor. Bu aralar adaylar üzerinde karar vermek için kim bilir ne kulisler yapılıyordur Mahalli seçimlerin yol haritasını şüphesiz İstanbul belirleyecektir. İstanbul ile ilgili yaptığımız gazete ve dergi neşriyatlarında başta STK'lar olmak üzere bir çok etnik yapıdaki kesimler ile diyalog kurunca İstanbul'un sosyal yapısını da öğrenmiş olduk ve tecrübe kazandık. Birikimlerimizi uygun mekan ve kurumlarda kullanırız elbet.

İstanbul Türkiye'nin bir özeti yani seksenbeş milyonun aynasıdır.Tabi ki devasa şehrin sorumluluğu, yükü ve çabası da büyük olacaktır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul adayını kısa bir cümle ile tarif etti: "Yük olan değil yük alan aday" ifadesini kullandı.

Milyonluk devasa şehrin yükünü,sorumluluğunu kim taşıyacak Kim milyonların sesi olacak Ve kim "Yeniden İstanbul" diyecek. Bu soruların muhatabı tabi ki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı olacak.. Seçim çalışmalarının koordinasyonu, halk ile yüz yüze gönül gönüle bütünleşecek olan teşkilat mensuplarının atacakları adımlar ve vaadler ve bu vaadlerin geri yansıması önemli bir kilometre taşı olacaktır. Bu konuda değişik kesimler ile bütünleşerek koordinasyonu ve söylemleri ile öne çıkan İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin birikimi, deneyimi önemli bir süreç olarak görmek gerekir. Şimdi okuyucular diyecek ki Sayın yazar,Osman Nuri Kapaktepe'yi neden yazıyor Sayın Kabaktepe ile yakın bir tanışıklığımız yok. Birkaç tv programında karşılaşmıştık.