"Engelli ve Yaşlı Bakanlığının Kurulması Gereklidir"

Türkiye'de "Engelli ve Yaşlı Bakanlığının Kurulması Gereklidir." diyen AK Parti İstanbul Milletvekilinin bu düşüncesi en kısa sürede icraata geçirilmelidir. İşte Serkan Bayram ve Faaliyetleri:

Yaşamını bir özveri ile anlatan bir şahsiyet adı: Serkan Bayram... Erzincan'dan başlayan yaşam öyküsü İstanbul'da zorlu bir mücadele ile devam etmiş. "Düşe kalka çıktım ben bu yokuşu, yalvardım benimle gelen olmadı."Sözleriyle "Yıkılmadım Ayaktayım" diyerek milyonların umudu ve sesi olan Serkan Bayram hem bir vekil ve hem de bir yazar. Yazdığı romanın adı. "Buğday Tanesi" Bu eser ile yazar gerçek yaşamını romanlaştırmış ve eseri sinemaya aktarılarak bir çok ülkede izlenerek beğeni kazanmıştır."Engeller aşılmak için vardır." düşüncesi ile hareket eden Serkan Bayram, engelliler için büyük icraatlara imza attığını maddeler halinde şöyle ifade etmektedir:
1-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile "Buğday Tanesi Engelsiz Yaşam Köyü"nü kurduk.

. 2- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile de "Buğday Tanesi Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi"ni hayata geçirdiklerini anlatan Bayram, " 6 Şubat depremlerinde engelli kalan 12 bin kardeşimizin ortezini, protezini yapmaya başladık. Gazze'den gelen engelli kardeşlerimizin de protezlerini yapıyoruz." diye konuştu.
3- "Türkiye'de 10 milyonun üzerinde engelli ailesi bulunduğunu ve bu durumdan 40 milyon insanın etkilendiğini anlatan Bayram, Onların sorunu hepimizin sorunu. Cumhurbaşkanımızın riyasetinde 20 yılda bu konuda sessiz devrim gerçekleşti. Engelliler memur, öğretmen, hakim olamazken, memur, öğretmen ve hakim olduklarını."belirtti.

4-Avrupa Ekonomik Senatosu fahri senatörlüğüne layık görüldüğünü anlatan Bayram, "Ülkem adına Avrupa Parlamentosuna teşekkür ediyorum. Verecekleri kaynaklarla, hibelerle hayalim olan 81 ilimizde engelli rehabilitasyonu ve yaşlı yaşam merkezini hayata geçirerek insanlığa hizmet edeceğim." dedi.