Amerika'nın terör karakolu İsrail'in imha edilmesi Müslümanlar üzerine farzdır

Filistin topraklarına bende olup Yahudilere tek bir metrekare dahi satmayan Sultan Abdülhamid'in torunlarını mitinglerden mitinglere koşturarak yormayın. Anın vacibi olarak yapılacak iş ve işlem bellidir.

Amerika'yı terörist devlet, İsrail'i de terörist ülke ilan edeceksiniz ve İsrail vatandaşlarının Türkiye'de emlak, gayrimenkul almaları, şirket kurmaları, eğitim kurumları oluşturmaları, otel satın almaları, belli sektörlere yatırım yapmalarını yasaklayacaksınız.

Gazze'ye karşı savaşa katılan İsrailliler halkı Müslüman ülkelere ayak bastıkları andan itibaren halkı Müslüman ülkeler tarafından derhal savaş suçlusu olarak yargılanmalı ve mahkûm edilmelidirler. Bu yapılmadığı müddetçe İsrail'in yaptıkları onaylanıyor demektir. Halkı Müslüman ülkelerde İsrail mallarına henüz devlet seviyesinde ambargo konulmadı. Halkı Müslüman ülkelerin devletleri, hükümetleri İsrail vahşetini durdurma hususunda yapabileceklerini değil, yapamayacakları şeyleri konuşuyorlar. Acı olan budur. Gazze'de şeytan Amerika'nın refakatinde bebek katili İsrail'in katliamlarına destek veren hiçbir İsraillinin, İsrail'de bağı olanın Müslümanların sokaklarında, apartmanlarında, şehirlerinde, ülkelerinde yaşamalarına izin verilmemelidir. Şayet bunlara izin veriliyorsa İsrail'in vahşetleri, katliamları onaylanıyor demektir. Müslüman olarak dinimize, din kardeşlerimize karşı savaşmayan Yahudi ve Hıristiyanlarla bir arada yaşabiliriz, hatta böylelerine iyilik yapmamızdan dolayı da dinen bir beis yoktur. Ancak dinimize ve kardeşlerimize karşı savaşanlarla sonuna kadar savaşmaktan geri durmayız.

Gazze'de gerçekleşen soykırıma katılan İsrailli şirketlerin, işletmelerin izinleri, ruhsatları iptal edilmiyorsa, İsrail'in yaptığı kötülükler onaylanıyor demektir.. Türkiye'de, Siyonist Yahudilerin hiçbir şey olmamış gibi, ticaret yapmaları, yatırım yapmaları, ev almaları, fabrika almaları, otel almaları, yatırım yapmaları, fiilen İsrail'den taraf olduğumuzu ortaya koyar.

Böyle tehlikeli bir duruma düşmemek için derhal Siyonist İsrail'e karşı harekete geçilmelidir. Hak hukuk tanımayan, hergün binlerce masum çocuk, kadın, yaşlı insan katleden İsrail'in imha edilmesi Müslümanların üzerine farzdır. Rabbimiz haber veriyor:

"Bundan dolayı İsrailoğullarına (Kitap'ta) şunu yazdık: 'Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır.' " (Maide Sûresi 32)

Şeytan Amerika'nın dâhilde iki, hariçte de iki olmak üzere dört ekmek kapısı vardır.

Dâhildeki ekmek kapıları silah sanayi ve ilaç sanayidir. Hariçteki ekmek kapıları ise İsrail ve İran'dır. Amerika Arap âlemine, halkı Müslüman ülkelere İran ve İsrail tehlikesini göstererek silah ve ilaç satışını gerçekleştiriyor, silah ve ilaç sanayisini devam ettiriyor.

Dolayısıyla Amerika İran ile savaşmaz, İsrail'i desteklemekten de vazgeçemez. İran ve İsrail Amerika'nın ekmek kapılarıdır; Amerika bu ekmek kapılarının kapanmasını asla istemez. Amerika ve İran'ın birbirleriyle savaşacaklarına inanmış olan asıl ve usul ilmi hususunda zaafı olduğu için bunu idrak etmez.

Siyonizm; Yahudi milliyetçiğini temel alan, başkasının toprağında Yahudiliğin devletini işgal ve istilayla, yalan ve talanla kurmayı gaye edinen vahşet yüzlü bir ideolojidir.

Siyonizm; Yahudi halkının "tarihî yurtlarına dönüşü" manasında Filistin'de Yahudi devleti kurmayı hedefleyen politik ve ideolojik bir hareket olup kan ve katliamla beslenir.