Yaşananların yazdırdıkları

Ne yapıp edip, varlığımızı birliğimize dönüştürmedikçe varlığımız da, birliğimiz de tehdit ve tehlike altında.

Ölen Müslüman olunca dünya yine kor, yine sağır, yine dilsiz. '' Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.''(A'râf -179)

Ne güzel demişler ''Sözlerin büyüğü, büyüklerin sözüdür''diye. Gazze'de yaşanan soykırım ve katliam Büyük İmamı bir kere daha haklı çıkardı: ''Küfür tek milettir.''

Müslümanlar olarak aramızda vahdeti tesis etmediğimiz müddetçe (ALLAH muhafaza buyursun) Coğrafyamızda daha nice vahşetler ve dehşetler yaşanacak.

Herkesin ve herşeyin anladığı bir dil var: Laftan anlamayan güçten anlar.

Yahudi aklı ve Siyonist ağzıyla konuşanların gürültüleri Gazze'ye yağdırılan bombalar kadar elem ve esef verici

Kadın, yaşlı,çocuk demeden önüne gelen herkese ölüm kusan vampirler ve zalimler için yaşasın Cehennem.

Ağızlarından öfke fışkıran kudurmuş Siyonistleri görünce insan yüksek sesle şu cümleleri haykırmak istiyor: Öfkenizde boğulun, kininizde geberin.

Kutlu Davamız özgür Kudüs için neye gücümüz yetiyorsa onu yapmalıyız. Kimimiz Filistinli kardeşlerimiz gibi davamız uğruna canımızdan, kanımızdan vazgeçmeli, kimimiz bu uğurda alınteri, kimimizde gözyaşı dökmeli.

Gazze'de olup bitenlere üzülmek var, ağlamak var, fakat asla ümitsizlik yok. Çünkü ''Kul bittim''demeden ALLAH yettim demez

Siyonist caniler, kendi kendilerini öyle rezil ettiler ki bugün bütün insanlık onlardan yaka silkiyor, onlara lanet ediyor.

Şundan adım gibi eminim ki İsrail yok olacak, Amerika'da yıkılacaktır. Çünkü tarihen sabittir ki mazlumların kanları ve gözyaşları deryasında yüzmeye çalışan bütün gemiler alabora olmuş ve yerin dibine batmıştır.

Okuyup izlediklerimiz, canımızı sıkıp asabımızı bozsa da biz asla ümitsiz değiliz. Çünkü ümit biziz, asla çaresiz de değiliz, çünkü çare biziz.

13 yaşındaki Filistinli Ahmed'in sorduğu şu soru Siyonist katillerin ve onların evanjelist hamilerinin suratına bir şamar gibi patladı: ''Siz çocukları öldürüyorsunuz, peki çocukların ne suçu var''

Hiçbir ahlaki ve hukuki kural tanımadan zulüm ve katliamına sınır tanımayan eli kanlı Siyonistleri görünce savaşa bile bir ahlak ve hukuk getiren Din-i Mübin-i İslam'a bir kere daha hayran oldum. Rabbime beni Müslümanlardan kıldığı için bütün varlığımla bir kere daha hamdettim.

Ey devlet postuna bürünmüş hakikat celladı katil İsrail, kullandığın son teknolojik silahlar ve yağdırdığın bombalarla Gazzeli mazlumların evlerini başlarına yıktın, fakat onların asil duruşlarına zerre kadar zarar veremedin.Çelik gibi iradelerini yıkamadın. Otur,sıfır.

Bugün vicdanını kaybetmemiş bütün insanlık azgın Siyonist Yahudilerin yüzlerine tükürüyor, fakat ne hazindir ki onlarda tükürülecek yüz bile kalmadı.

İslam Alemi savaş, zulüm,kan ve gözyaşlarından ne zaman kurtulacak

El cevap: bütün bunlardan kurtulacağına kesin inandığı gün.

Zalimlerden ve zulümlerinden kurtulmak için kurtulacağımız ilk şey Aşağılık kompleksidir. 'Bizden bir şey olmaz 'dediğimiz müddetçe bizden bir şey olmayacaktır. 'Biz herşeyi yaparız Evelallah' dediğimiz gün herşeyi yapma imkanına sahip olduğumuz gün olacaktır.