Havayı goller ısıttı!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Takımların milli arayı nasıl geçirdikleri zamanla belli olacak, ancak Milli Takımın aldığı sonuçlar Türk halkını keyiften dört köşe ettiğini net bir şekilde söyleyebiliriz. O anlamda Montella ve ekibi başta olmak üzere oyuncular alkışı, övgüyü hak ediyor.
Lige dönecek olursak
Gündüz yerine gecenin ayazında EMS Yapı Sivasspor, Trabzonspor maçını oynatmak Oyunculara, tribünde izleyenlere, gecenin bir yarısında evlerine döneceklere yazık, günah değil mi
O soğuğa rağmen izleyenlerin içini ısıtan futbol oynayan, harika goller izleten iki takım oyuncularını ayrıca kutlamak gerekir.
Açık konuşmak gerekirse, ilk yarım saat Trabzonsporlu oyuncular neye uğradığını şaşırdılar. Kaşla göz arasında yenilen goller sonrası her Trabzonsporlu kendini deyim yerindeyse derin dondurucuya atılmış gibi hissetti, Sivas ellerinin soğuğu ne ki!
Tabi ki goller birçok maçta olduğu gibi; defans hatası. Hadi Muhammet Taha, tecrübesiz diyelim, ya stoperlerin adam paylaşımlarına ne demeli Elli metre top sürerek kırmızı-beyazlı takımın ilk golünü atan Saiz'in orta sahayı elini, kolunu sallayarak geçmesi de çabası Gerçi her iki takım oyuncuları maç boyunca orta sahayı pasaportsuz geçtiler ya!
Avcı, oyuna müdahale ettikten sonra bordo-mavililer adına yakışır şekilde oynamaya başladı. Mendy'nin defanstan topla oyun kurarak çıkması, zaman zaman Vişça'nın, arada bir Pepe'nin orta sahaya gelerek ve de oyunu örerek rakip kaleye gitmeye başlamasıyla oyuna ortak oldular, golleri de öyle buldular.