Trabzonspor 'kupada varım' dedi

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

En sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim:
Trabzonspor için önemli olan turu geçmekti, cümle aleme 'kupada ben de varım' demekti, onu da başardılar Ancak rahat alacakları hatta fark yaparak kazanacakları maçlarda golleri bir an evvel bulup, kalan bölümleri rahat geçirmeleri için fişi erken çekip işi bitirmeleri gerekir! Zira 1-0 önde götürdükleri maçların son bölümleri hiç de kolay geçmiyor. Orta sahada topu, oyunu tutacak lider özelliklere sahip oyuncuları olmayınca ve de skoru koruma içgüdüsü devreye girince, kalan dakikalar onlar adına bitmek, tükenmek bilmiyor!
Bordo-mavililer son on beş dakika hariç oyunun tamamen hakimiydi, pozisyonlara giren taraftı iyi de oyunu kendi sahasında kabul eden, atağa çıkmakta zorlanan takıma karşı girdiğiniz pozisyonları golle noktalamanız gerekir. Örneğin ilk yarı Trezeguet'in atamadığı bir pozisyon var ki nasıl kaçırdığını, topa nasıl vuramadığını hangi kelimelerle nasıl anlatalım! O pozisyon gol olsa, Trabzonspor'un farka koşması işten bile değildi
RAMS Başakşehirli oyuncular topun arkasına geçip, tam bir saat kendi sahasında Trabzonsporlu oyuncuları karşılayan taraf olmasına rağmen Avcı'nın öğrencileri bu zaman dilimine sadece bir gol sığdırabildiler Attıkları golde baştan aşağı Vişça'nın tecrübesi kokuyordu!
Evet, topun arkasına geçerek oynamaya çalışan takımlara karşı ilk golü bulana dek tabir caizse göbeğiniz çatlar! Golü bulduktan sonra sırtınızdan büyük bir yük kalkmışçasına rahatlarsınız Dememiz o, golü geç bulan ve de rahatlayan Trabzonspor, kısa sürede ikiyi bulmalıydı, o pozisyonları da yakaladılar.