Vişça getirdi, Bardhi pişirdi, Trezeguet bitirdi!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bilhassa ilk yarı çok etkiliydi bordo-mavililer. Belki de sezonun en iyi oyunlarından birini oynadılar. Sahanın her metrekaresini kullanıp, ayağa hızlı ve isabetli paslar yaparak, kanat bindirmelerini adeta otomatiğe bağlayarak
Özgüven böyle bir şey, kazandıkça kendine gelirsin, izleyenlere keyif verirsin!
Yukatel Adana Demirspor kalecisi Mahammadaliyev, ilk yarı birkaç pozisyonda sakız gibi uzamasaydı, Abdullah Avcı'nın öğrencileri fişi çekip işi bitirmeleri işten bile değildi.
Mahammadaliyev'in kurtardıklarının yanı sıra Trabzonsporlu oyuncuların son vuruşu yapamadıkları pozisyonlar da cabası Bir maçta bu kadar pozisyona girilirse, araya bir, iki tane sığdırıp işi sağlama almanız gerekir Öyle ya kalan dakikaların neler getireceği bilinmez!
İki arada bir derede Bardhi'nin de direğe takıldığını söylemeden geçmeyelim.
Maçın tek golünü soracak olursanız; 21. Dakikada Vişça getirdi, Bardhi pişirdi, Trezeguet son haftalarda yaptığını yaparak işi bitirdi Laf aramızda Trezeguet'in de bazen ne yapacağı belli olmuyor, olmaz denileni yapıyor, olur denileni auta atıyor. Dün de bir, iki pozisyonda izleyenlere 'Bu da kaçar mı' cümlesini defalarca söyletmiştir. Amma velakin bir gerçek varsa o da Trabzonspor'un Trezeguet'in attığıyla üç puanı cebe indirdiğidir
Yukatel Adana Demirspor'un son haftalarda aldığı kötü sonuçlara aldanmayın, işler yolunda gitmeyince böyle olabiliyor. Dememiz o, mavi-şimşekler yabana atılacak bir takım değil, kaliteli ayaklara sahipler, geçiş oyunlarını iyi yapıyorlar. İlk yarı Trabzonsporlu oyuncuların presi karşısında hiç etkili olamadılar, o bir yana arka arkaya üç pas yapamadılar ancak ikinci yarı oyuncu değişiklikleriyle risk alarak Trabzonspor'un üzerine gitseler de arzu ettikleri pozisyonları bulamadılar, çünkü Trabzonsporlu oyuncular hata yapmadı.