Bjelica hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Trabzonspor'un yediği gol, Hatayspor maçında rakip sahada gol ararken yedikleri üçüncü gole ne kadar da benziyor.
Anlaşılan Bjelica, ne Y. Adana Demirspor maçına çalışmış ne de Hataspor maçından ders çıkarmış. Dersini çalışmış, ders çıkarmış olsaydı Yusuf Sarı başta olmak üzere hızlı bir oyunculara o kadar geniş alan bırakılmazdı, defans hazırlıksız yakalanmazdı. Evinde etkili oynayan takıma, bilmem kaç konutun inşa edileceği kadar alan bırakılırsa olacağı odur!
Fauntas'la başlaması bir yana, Hırvat hocanın Bardhi sevdasını da anlayabilmiş değiliz
O tip maçlarda buldunuz mu atacaksınız. Bordo-mavililer maçın başında o fırsatı yakaladılar yakalamasına da, Bardhi'nin topu Fauntas'a verme yerine kaleye şut atması Trabzonspor'u golden etti. Ayrıca ilk yarı ev sahibi takımın girdiği birkaç pozisyonun, çıkarken kaptırdığı toplarda baş aktör Bardhi'den başkası değildi.
İnsan ister istemez merak ediyor, soruyor; Ömür nerede Ömür Bardhi'den, Fauntas'tan daha mı formsuz bu çocuk Tanımasak, bilmesek eyvallah da!
İlk yarıya oranla ikinci yarı daha etkili oynayan taraf Trabzonspor'du. Bu da şu demek oluyor; Bjelica, dersine çalışma fırsatını ilk kırk beş dakikada bulabilmiş, ancak okumada sıkıntısı vardı, zira oyunu iyi okuyabilmiş olsaydı, ikinci yarıda yapacağı dokunuşlarla, oyuncu tercihleriyle skor farklı olurdu ki Trabzonspor'un Adana'dan puanla dönmesi işten bile değildi.