Aman dikkat!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

İlk 11 dakika Trabzonsporlu oyuncular, al gülüm ver gülüm top alışverişinde bulunurken, Başakşehir Pelkas ile bir geldi, pir geldi Trabzonspor'un kalesine. Yedikleri golde Larsen, her zamanki gibi boşa yükseldi.
24. Dakikadaki pozisyon golle sonuçlanmış olsaydı; Trabzonspor'un bu maçtan değil beraberlik çıkarması, farklı mağlup olmaması işten bile değildi. O anlamda ilk yarım saati boşa harcadı, kalan dakikalar doğaçlama oynadı bordo-mavililer. Mendy hariç herkes bitse de eve gitsek havasında idi
Defansta bilinen sıkıntıları görünce, insan ister istemez merak edip sormak istiyor:
Trabzonspor U 19'daki Ali Şahin, şansı hak etmiyor mu
Defanstaki eksikliğin yanı sıra, Trabzonspor'un orta sahada Hamşik ve Sosa ayarında lider özelliklere sahip bir oyuncuya ilaç gibi ihtiyacı olduğunu, bu sezon şampiyonluğa oynamasının hayal olacağını sezon başı defalarca yazdık. Amma velakin lig üçüncülüğünü kovalamak, izleyenleri mutlu etmek, elinden gelenin en iyisini yapmak yerine bu kadar vurdumduymazlık niye
Abdullah hocanın da artık bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor! Ayrıca Mendy'i orta saha yerine stoper oynatmada ısrar etmesek!
Kötü oyuna rağmen, günü gününe uymayan Trezeguet'in iki, Bakasetas'ın bir pozisyonu vardı ki, amir, memur arasında oynanan karşılaşmalarda memur o golleri kaçırmış olsa; amir, memuruna haritadan yer seçtirir!
Oyuncu değişiklerinde çok geç kalınmasına, Onuachu'nun oyundan alınmasına şaşırmadık değil, üstelik oyun doldur boşalta dönecekken.