Gazze'deki Yunan askeri güldürdü

7 Ekim'den bu yana Gazze'deki Müslümanlara ABD'nin verdiği en ölümcül silahlarla ölüm yağdıran siyonist İsrail, iş karaya gelince bütün makyaj bozuldu.

Tanklarla cepheye sürülen İsrail askerleri, karşılarına birkaç Filistinli mücahit çıkıp bir iki el yapımı roket atar atmaz kaçmaya başlıyordu. Tanklarını, silah mühimmatlarını bırakıp arkalarına bakmadan tabanları yağlayan İsrail askerlerini durdurmanın imkanı yoktu.

Tabi bunda 800'e yakın tank ve zırhlı aracı imha eden mücahitlerin başarısının büyük payı vardı.

İsrail elebaşları baktı, iş sadece havadan ve onlarca kilometre öteden büyük obüs ve füzelerle bombalamakla sonuç alınamıyor, önce dünyanın diğer ülkelerinde yaşayan Yahudileri silahaltına çağırdı. Bu şekilde 20 bin civarında başka ülkelerin ekmeğini yiyerek, suyunu içerek büyümüş, iş güç sahibi olmuş Yahudiyi toparlamayı başardı.

Yine ABD'nin zaten ortak siyonist-evanjelist hedefleri için Suriye'nin kuzeyinde devşirip PKKPYD ve türevleri terör örgütlerine kaşelediği teröristleri de 9 bin şekel maaş (2 bin 500 dolar) maaşla saflarına katmaya başladılar. Bu amaçla Suriye'nin kuzeyindeki PKKPYD bölgelerinde asker alma ofisleri açtılar, kayıtlar devam ediyor. Oradan da binlerle ifade edilecek sayıda paralı terörist gelecek gibi görünüyor.

İsrail, Gazze'deki Müslümanları katletmek için Hıristiyan ülkelerin birçoğunu da seferber etti. Amerikan, İngiliz, Fransız, Ukraynalı ve hatta Rus paralı askerlerin görülmeye başlandığı Filistin topraklarında son olarak Yunan askerleri de arz-ı endam eyledi.

Diğer ülkelerden gelenler neyse de

Medyada yayılan videoda Yunan askerini görünce önce şaşırdım sonra beni bir gülmek aldı

Neyse güldük ettik, sonra ciddi ciddi düşününce İsrail saflarına bu Yunanlıların çağrılması yine garip geldi. Çünkü Yunanlılar bütün dünyanın bildiği gibi asker falan olmazlar. Yani nasıl söylesem, bir şişe uzoyu devirmeden savaş, çatışma çata pata işlerinden ödleri kopar. E o bölgede de adım başı Yunan içkisi uzoyu bulamayacaklarına göre

Tamam Siyonist ordu, dünyanın her yerinden deli gibi en güçlüsünden cesaret hapı tedariğini sürdürüyor ama, yani Yunanlılara kadar düşecek duruma gelmeleri yine de enteresan

Kaskında Yunan bayrağı olan askerin hal hareketine bakınca zaten dediklerim kendiliğinden doğrulanıyor. Adam silahı emanet tutuyor. Acemi gibi duruyor yani. Fakat para babaları İsrail kendilerinden asker istediyse Yunan Genelkurmayı özel birliklerden en iyi askerlerini göndermiş olmalı. Onlar da böyleyse gerisini siz anlayın.