Kafaları çok karışık!

PKK'nın silah bırakma töreninden sonra gözler Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi!

Daha doğrusu bütün gözlerin yapılacak açıklamaya çevrilmesi için gereken altyapı hazırlandı!

AKP kurmayları tarih vererek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın tarihi bir açıklama yapacağını duyurdular.

PKK'nın silah bırakmasından sonra Cumhurbaşkanı tarafından yapılacak açıklama, büyük bir merak konusu oldu.

Ve sonunda bu açıklama yapıldı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, yeni bir sayfa açarak "AK Parti, MHP ve DEM Parti, beraber yürümeye karar verdik" diyordu.

Bu açıklama, akıllara DEM Parti'ye "altılı masa döneminde" yapılan yakıştırmaları getirdi!

DEM Parti için ne deniliyordu o yakıştırmalarda

Altılı masanın gizli ortağı deniliyordu değil mi

Bu gizli ortağın masanın etrafındaki koltuklarda değil de masanın örtüsünün altında gizlice oturduğu ima ediliyordu!

Dün DEM Parti'yi gizli ortak olarak suçlayanların bugün birlikte hareket etme kararı almaları karşısında o günkü tepkileri için kıskançlıktanmış diye düşünüyoruz.

Meğer DEM Parti'ye o günlerden göz koyulmuş!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan böyle diyor ama konunun muhatapları bu görüşü kabule pek yanaşmıyor gibiler.

DEM Parti Eş Başkanı Pervin Buldan, konuyla ilgili olarak, "Bu ittifak süreç ittifakı, başka ittifak yok"