Tek rakipleri Ahmet San
Yaşı müsait olanlar hatırlar.
90'lı yıllarda bir Organizatör Ahmet San vardı bu ülkede.
Tarkan'dan Sezen Aksu'ya, Mustafa Sandal'dan Sertap Erener'e aklınıza kim geliyorsa hepsinin menajeri oydu.
Nerede bir konser organizasyonu varsa o yapardı. Sadece yerliler değil dünyaca ünlü birçok yabancı şarkıcı ve grubu da Türkiye'ye getirdi.
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı bu konserler sayesinde çok da zengin olduğu söylenirdi.
Sizi bilmem ama son dönemde başka işleri, güçleri yokmuş gibi sadece konserlerle anılan belediye başkanlarını gördükçe benim aklıma istemsizce hep Ahmet San geliyor.
strong class'read-more-detail'Haberin DevamıHayalleri Cumhurbaşkanı adaylığı olan ama gerçekte 2024 model bir Ahmet San olma yolunda ilerleyen belediye başkanlarına baktıkça insan başka kimi düşünebilir ki
Acı olan şu ki... Şaibeli konser organizasyonlarıyla gündemden düşmeyen belediye başkanlarının Türkiye'yi yönetebileceğini düşünen ve toplumu bu doğrultuda yönlendirmeye çalışan çok insan var medyada, siyasette, hatta bürokraside!
Hem de tarihin bu döneminde...
Hem de böyle belalı bir coğrafyada!
Yönettikleri belediyelerde sanatçıya ödenen milyonları tespit etmek için bile 10 gün inceleme yaptıran ama yine bir sonuca ulaşamayanların dünya haritası değiştirilirken Türkiye'yi bir ve bir arada tutacak kabiliyete ve liderliğe sahip olduğuna inananlara Allah selamet versin.
Son söz: Ahmet San'ın Erdoğan'a rakip olarak öne çıkartılan isimlerden eksiği yok fazlası var. Sonuçta mesele konserse daha ucuza daha iyisini yapabiliyor adam. Lütfen anketlerde onun adı da sorulsun halkımıza.
FETÖ- PKK kardeşliğine şaşırmak mı
Esenyurt'un "PKK KCK silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanan belediye başkanının belediyede asistan olarak işe başlattığı eski astsubay yeğeni FETÖ üyesi çıktı!
Kayyuma karşı çıkan muhalif medya haberi "Esenyurt şaşırttı" başlığıyla duyurdu okuyucularına! Aslında ortada şaşıracak bir şey yok. PKK'dan alınan başkanın yeğeni Muhammed S.Ö. 2020'de FETÖ PYD Silahlı Terör Örgütü Kurma, Yönetme veya Üye Olma suçundan ordudan ihraç edilmiş işte.
strong class'read-more-detail'Haberin DevamıNe bekliyordunuz ki PKK ve FETÖ proje terör örgütleridir. İkisi de 1960'ların başında ABD kongresinde alınan kararla hayata geçirilen "Barış Gönüllüleri" isimli yapının ürünleridir. Soğuk savaş döneminde Sovyet tehdidine karşı ABD'nin 100'den fazla ülkeye "İnsani yardım" maskesiyle yolladığı ajanlar 10 yıl boyunca Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğusunda faaliyet gösterdi. 70'lerde ülkemizden ayrılırken arkalarında iki terör örgütü bıraktılar.