Size hizmet etmeyen her kimse değiştirin

Yıllarca kalkınmanın yerelden başlaması gerektiğini, merkeziyetçi bir anlayış ile yerelin sorunlarının çözülemeyeceğini savunmuş birisi olarak ben günün sonunda bu anlayışın Türkiye'de popülizme ve kutuplaşmaya kurban edildiğini düşünenlerdenim.

Geldiğimiz noktada icraatlar için tahsis edilmiş trilyonluk bütçelerin, siyaset dizaynı ve algı oluşturulmak için kullanıldığını hep beraber acziyet içinde izliyoruz.

Oysa olması gereken vaatlerini yerine getirmeyen, işi gücü sosyal medya şarlatanları üzerinden kendisine reklam düzenleten, belediye kaynaklarını kendi ikbali için kullanan her kim varsa; partisi, adı, şanı ne olursa olsun değiştirip çalışan adayı o koltuğa oturtmaktan ibaret.

Bu cümleye dahi tahammülleri yok.

Siz neden gocunuyorsunuz bu tespite

Sizi mi tarif ettiğini düşünüyorsunuz

O zaman bir daha çok açık yazayım. Yaşadığınız şehirde belediye kaynaklarını kendi ikbali için kullanan, vaatlerini yerine getirmeyen, sizi saatlerce trafikte bekleten, değerli tek bir projeyi hayata geçirmemiş her kim varsa partisi, adı, şanı ne olursa olsun sandıkta basın tokadı ve değiştirin.

Metro fatihi

Meğer ablası haşa Fatih benzetmesi yaparken metro fatihi demek istemiş. Çünkü hiç sıkılmaksızın kendisine bu sıfatı kendisi seçmiş.

Bari gün sektirmeksizin size ekranda saatte yüz güzelleme yapanlara bunu söyletseydiniz de kendi diliniz tutaydınız.

Kendisine yaptığı yegane güzelleme bununla da sınırlı değil. Bundan sonra insanlar atom karınca gibi çalışıyor demek yerine 'Ekrem gibi çalışıyor' demeliymiş...

Pes yahu.

Vallahi yaşananlar ve olan biten bu kadar gözümüzün önündeyken insan bu cümleleri sıkılmadan nasıl kurar

Vallahi gayet de rahat kuruyor.

Adana ve Antalya'da rüzgar kimden yana

Adana ve Antalya bu seçimlerde bir şey deneyecek, demedi demeyin...

Hafta içerisinde Adana'da Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in Adana için hazırladığı proje tanıtım toplantısındaydık. Halihazırda merkez Yüreğir Belediye Başkanı olan Kocaispir hem merkez ilçe belediye başkanı olması dolayısıyla kentin sorunlarına vakıf hem de ayakları yere basan projelerle Adanalıların karşısına çıkmış.

14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hata payı en düşük sonuçları kamuoyu ile paylaşan araştırma şirketine Adana'da olan biten nedir diye sorduğumda, Adana Büyükşehir başta olmak üzere Üreğir ve Seyhan'da AK Parti'nin ipi büyük bir olasılıkla göğüsleyeceğini, Adana'da Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır süren hizmetsizliğin faturasının mevcut yönetime ağır olacağını söylüyor.