Bir zulüm ki...

Bir zulüm ki yer gök ağlamakta! Genelde Filistin özelde Gazze'de gerçekleştirilen sivillere yönelik insanlık dışı katliam, mazlum ve mağdur Filistin halkına karşı soykırıma dönüşmüştür. Her geçen gün şiddeti artan bir savaşta bir halk dünyanın gözü önünde yok edilmektedir.

Bu zulüm karşısında Müslüman ülkeler derin bir gaflet içerisindedir ki bu konuda nice âyet-i kerime ve hadis-i şerif müminleri birlik beraberlik içinde olma, zulme karşı direnç gösterme bir olma konusunda müminleri ikaz etmekte ve uyarmaktadır.

Bir zamanlar arkasında firavunun orduları varken Mısır'dan çıkıp Sina Çölü'ne sığınanlar, bugün aynı firavununişgal ordusuna dönüşüp ocaklarını söndürdükleri Gazzeli mazlumları yine aynı yere, yani Sina Çölü'ne sürmenin planlarını yapıyor. Evet, Filistin'de insanlar öldürülüyor, ağır silahlarla taranan halk; genç-yaşlı-çocuk, bebek ayırımı yapılmaksızın kurşunlarla ve bombalarla gözümüzün önünde yok ediliyor. Onlar açlıktan, biz utançtan öleceğiz!Yıkmak, yok etmek bir insanlık suçudur, bir insanlık günahıdır. İmar etmek ise onurlu bir davranıştır. Bu zihniyet tarih boyunca sözüm ona din adına, sapkın kutsalları adına, insanlığa karşı olan kin ve nefretini gizlemiş içindeki kini ve öfkesini bugün mazlum ve savunmasız Gazze halkına kusmaktadır. Unutmayın bu katil ve lanetlenmiş zihniyet yarın fırsat bulduğunda aynısını bizlere de yapar.

İsrail saldırılarında en çok, evlerin, camilerin ve minarelerin tamamına yakınının yıkıldığına şahit oluyoruz. Gördüğümüz bu manzara, yıkılmış evler, harabeye dönmüş yuvalar, ortalıkta çaresizce ve sahipsiz bırakılan Müslümanların cenazeleri Siyonist zihniyetin ne kadar barbar ne kadar acımasız ne kadar vahşi olabileceğini gösteriyor. Unutmayın Gazze'nin düşüşüyle Kudüs Medeniyeti yok olacaktır. Kudüs Medeniyeti ise İslamiyet'in beynidir.

Dün güvenli yer olarak refah bölgesini gösterdiler. Bugün ise; "Gözü dönmüş bu caniler, yüz binlerce insanın sığındığı ve güvenli bölge ilan edilen Refah şehrine saldırmaktadır.

Ya Rabbi izzetin ve celalin hürmetine"Oğlumu, evladımı bana geri verin" diye çığlık atan annelere imdat-ı ilahiyen ile yardım eyle. Âmin...

Emre Tingiroğlu

ŞİİRSeviyorum, sevmiyorum