Yazlık evi satışa çıkarttı

Yasak aşk sonrası Ümran Seyhan, evini satmaya karar verdi...

OYUNCU Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda erkek arkadaşıyla el ele görüntülenmiş. Kısa bir süre sonra Ümran Seyhan'ın yanındaki kişinin Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkmıştı. İkilinin aşkı Ege'deki yazlık evlerinde başlamış fakat Türkiye'nin gündemine oturan olayın nedeni ise; Tosun'un evli olmasıydı.

İNTERNETE KOYMAK İSTEMEDİ
Seyhan ile Tosun'un eşi Serpil Tosun'un çok yakın arkadaş ve kapı komşuları olması da magazin gündemine bomba etki yaratmıştı.
Olayın ortaya çıkmasından sonra Kenan Tosun 35 yıllık hayat arkadaşı Serpil Tosun'dan boşanmak için girişimleri başlatmış. Serpil Tosun'da bir an önce boşanmak için avukatına talimatı vermiş. Duyduğuma göre Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, yazlık evini satışa çıkartmış.
Emlakçıya özellikle talimat verilip evi internete koymadan el altından satılmasını istemiş Ümran hanım...

TÜRK-YUNAN MÜZİĞİNİN YENI İSMİ: IVI ADAMOU
NE zaman instagrama girsem önüme bu şarkı ve bu şarkıyı bir eğlence programında söyleyen sanatçı çıkıyor.
Şarkının adı "Na Ti Xerese" sanatçının adı ise "İvi Adamou." Aslında şarkının sahibi Despina Vandi ama şarkı Türkiye'de İvi Adamou sayesinde ses getirdi diyebilirim.
Yunan şarkıcılar arasında Türkiye'de en çok sevilen isimlerin başında gelen Antonis Remos'a tahtını bu ara bu isim sallıyor.
Duyduğuma göre de çok yakında İstanbul'un önemli bir mekanında sahne alacakmış İvi Adamou.
Benden söylemesi...

ÇAKMA SAAT VE AYAKKABI MODASI
2011'DE Kapalıçarşı'ya yapılan operasyonda yakalanan bir çanta ustası Fransız bir çanta markasının emekli baş çanta ustası Yorgo Anastiadis çıkmıştı.