Fır'saat'çı fenomene anne engeli!

Sosyetik anne 60 bin doların peşine düştü! Fenomen hanımefendiyi arayıp parayı geri istedi. Bu paranın geri verilip verilmeyeceği ise merak konusu oldu.


GEÇTİĞİMİZ haftaki köşe yazımda Türkiye'de en önemli ailelerinden birinin sosyetik oğlu ile fenomen bir hanımefendi ile arasındaki diyaloğu yazmıştım. Eski sevgilisinden 60 bin dolarlık saati isteyen iş insanı, saati geri alabilmek için parası ödemiş ve öyle geri alabilmişti. Tabii bu yazı sonrası herkes bu fenomenim kim olduğunu çokça merak etti. Fakat bana iş insanının ailesi ulaştı.
'Gerçekten parayı verip saati öyle mi almış' diye... Ben de 'Bu olayın muhatabı oğlunuz onunla konuşun' dedim ve telefonda böyle bir konuşma geçti aramızda...
Yani anlayacağınız aile parayı verdiğini bilmiyormuş. Benim yazımdan sonra bu olayın doğru olduğunu öğrenince bu fenomen hanımefendiden 60 bin doları istemişler.


PARAYI VERECEK Mİ
Tabii bu fenomen hanımefendi bayram tatilinde olduğu için telefonda "Peki" deyip kapatmış.
Bakalım tatil dönüşü 60 bin doları verecek mi Ben de merak içindeyim. Tabii iş insanın ailesiyle şöyle bir konuşma oldu aramızda... Eğer oğlunun verdiği parayı geri alamazlarsa suç duyurusunda bulunacaklarmış.
Tabii iş resmiyet kazanacağı için, ben de sizlere suç duyuruları ile birlikte kim olduğunu açıklayacağım bu çok önemli fenomenin. Bekleyip göreceğiz...


'SAK'LANAN AYRILIK!
İrem Sak ve Furkan Korkmaz ayrılık kararı aldı. Korkmaz, ayrılığın ardından mekan mekan gezmeye başladı.


GÜZEL oyuncu İrem Sak ve basketbolcu Furkan Korkmaz bir süredir gözlerden uzak güzel bir aşk yaşıyorlar. Evlilik yolunda ilerleyen ikili geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı almış... Furkan Korkmaz'ı ayrılık sonrası İstanbul gece hayatında gördüm. Farklı günler 3 ayrı mekana gittiğimde Furkan Korkmaz, erkek arkadaşları ile eğlenirken karşıma çıktı. Hiç öyle ayrılık acısı çekiyormuş gibi de gözükmüyordu.