Düğün Levent'te La Boucherie'de!

2 Aralık'ta evlenecek olan Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları belli oldu. İkili, Levent'teki Evirgen'in mekanında dünyaevine girecek ve nikaha 100 seçkin davetli katılacak.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI!
İ
STANBUL'UN en iyi mekanlarının yaratıcısı ve sahibi Umut Evirgen, güzel oyuncu Alina Boz ile geçtiğimiz temmuz ayında yeni bir ilişkiye başlamış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz aylarda Paris tatilinde Umut Evirgen sevgilisi Alina Boz'a evlilik teklifi etmiş ve "evet" yanıtını almıştı. Şimdilerde Paris'te düğün alışverişinde olan Umut Evirgen, dünyaca ünlü bir markanın smokinini satın almış.
Alina Boz ise yine dünyaca ünlü bir markadan gelinlik şeklinde olan bir elbise satın almış. Tabii gelinliğin yanında daha birkaç elbise daha giyineceğini duydum.

100 ÖZEL DAVETLİ...
Ayrıca çiftin düğününe neredeyse 6 gün kaldı diyebilirim.
Nikah 2 Aralık Cumartesi günü Umut Evirgen'in sahibi olduğu Levent'te bulunan La Boucherie'de olacak. 100'e yakın seçkin davetlinin katılacağı nikah günlerce konuşulacağını söylemek isterim.
Ben şimdiden Umut Evirgen ile Alina Boz'a mutluluk dilerim...

KURUÇEŞME'NİN YENİ İNCİSİ
SON dönemin popüler mekanları arasına katılan Kuruçeşme Mezzenna, dekorasyonu ve menü çeşitliliği ile dikkat çekiyor. İşletmesini Mehmet Uğur Deveci'nin yaptığı mekan müzikleri, mezeleri, et çeşitliliği ve lezzeti ile ön planda... Adana, Urfa kebap, kuzu şiş ve çiğ köfte gibi klasiklerin yanı sıra kolay kolay bulamayacağınız Mezzena spesiyallerini muhakkak deneyin derim. Mehmet Uğur Deveci, Kuruçeşme Mezzenna'yı kısa sürede popüler mekanlar arasına soktu diyebilirim. Biliyorsunuz bazı işletmeciler Nusr-et, Ahm-et, Sam-et , Fikr-et gibi isimler koyup restoran açıyor. Ben ismi uygun olmasına rağmen Mehm-et yapmayan Mehmet Uğur Deveci'yi bizi bu isim zulmünden kurtardığı için de ayrı bir teşekkür ederim...


BU İSME DİKKAT EDİN!
SOSYAL medya da paylaşımları ile dikkat çeken 10 parmağında 10 marifet olan bir isim, Selen Tuncer...
Şarkıcılığının yanı sıra resim yapan, söz ve besteler yazan, spor eğitmenliği gibi birçok iş kolunda olan güzel şarkıcı, en son Ezel dizisinin müziğine yazdığı şarkı sözleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Şimdilerde albüm çalışmalarında olan ve birçok sanatçı ile iş birliği içinde olan Selen Tuncer'in adını gelecekteki müzik piyasasında daha çok duyacaksınız. Benden söylemesi...