Yumuşamanın perde arkasında ne var
Gerginlikten beslenenler Erdoğan ile Özel'in yahut Ak Parti ile CHP'nin yumuşamasını, normalleşmesini istemiyorlarmış. Sevgili Yavuz Donat'ın iddiası. Yine Özgür Özel'le bir röportaj patlatmış 'yumuşama türküsü' çığırıyor.
Ak Parti-CHP kavgasını bitirip tarihe geçmenin hesabını yapmıyordur herhalde! Öyle ya bunun siyasi bir kavga olmadığını görüyordur değil mi
Bir de şu normalleşme, yumuşama nedir onu da anlatsa keşke Ne yapılırsa normalleşilecek mesela Bu süreçte Erdoğan'ın 'ev ödevleri' neler Yahut Özgür Özel' in
Osman Kavala serbest kalsa her şey normalleşir mi mesela
CHP İstanbul Milletvekili ve eski Washington Büyükelçisi Namık Tan 'Mavi Vatan masalı' diye bir çıkış yaptı. Türkiye ile Somali arasındaki savunma işbirliği anlaşmasına şiddetle karşı çıktı. 'Namık Tan'ın dünyadan haberi yok' diyebilir miyiz Diyemeyiz!
Tan'ın ruh ikizi Ünal Çeviköz de 'maalesef Azerbaycan'a silah yardımında bulunuyoruz' demişti. Maalesef!
CHP çevreleri şu sıralar PKK terör örgütünü perdeleyip 'Kürtler bir devlet kursa ne zararı var' demeye başladılar. Özgür Özel'in bu söylemi ete kemiğe büründürüp, alaya pullaya kamuoyu önünde anlatması yakındır.
Erdoğan'ın hafta sonu 'Karabağ ve Libya'da yaptığımız gibi İsrail'e de gireriz' sözleri sonrası gelişen olaylarda CHP nasıl bir tavır ortaya koydu Oysa hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ki artık Türkiye'nin savunması İsrail sınırından başlıyor. İsrail PKK üzerinden Türkiye'ye saldırıyor. Demem o ki Siyonist İsrail savunma hattını PKK üzerinden Türkiye sınırına dayadı. Normal mi bu işler
Yumuşama arzulayanlar bi deyiversinler hele Mavi Vatan bir masal mı Özgür Özel söylesin Gitti Ünal Çeviköz geldi Namık Tan!
Erdoğan'ın açıklamaları sonrası İsrail Dışişleri'nin küstah ifadeleri karşısında CHP niçin suskun
CHP'li hesaplar sosyal medyada iki gündür yok danışıklı dövüş yok iç siyasette sıkışma diyerek meseleyi sulandırmaya çalışıyor. Taraf olmak yerine sulandırıp itibarsızlaştırmak işlerine geliyor. Cesaretle Türkiye'nin tarafında duramıyorlar. Açıktan İsrail'i de savunamıyorlar. Taca at kurtul! Ne güzel!