Uğur Dündar gündemi niye değiştiremedi

Tesadüfen, şans eseri haberimiz oluyor. Bir yıl boyunca pişiriliyor son anda gizli tanığın ifşasıyla ortaya çıkıyor. Dua edin ki ses kaydı da var! Olmasa herkesin işi zor! Düşünün ki FETÖ otuz-kırk yıllık bir yapılanmanın ardından kalkışabilmişti 1725 Aralık darbe girişimine. Ardından da 15 Temmuz!

Haliyle insan şimdi ister istemez merak ediyor bu cesareti bu kadar kısa süre içinde nereden buldular diye. Binlercesi devlet içinden sökülüp atıldı oysa.

Önce gizli tanık Serdar Sertçelik'e bir ifade metni hazırlanıyor sonra da kendisine ezberletiliyor. Ayağında elektronik kelepçe olmasına rağmen yurtdışına kaçışına göz yumuluyor. Daha sonra Alman gizli servisine çalışan Erk Acarer'in programı ayarlanıyor. Sertçelik o programa çıkacak ve kendisine ezberletilenleri anlatıp Türkiye'yi karıştıracak. Fakat Sertçelik son anda vazgeçiyor. Kendisinden beklenenin aksine kumpasçıları ele veriyor. Acarer ve kumpasçılar şokta tabi ki! Yetinmiyor bir de ses kaydı yayınlıyor. Allah'tan ses kaydı var yoksa uğraş dur.

Üç kıçı kırık polis şefi Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bunları yaparken Başmüdürün haberi olmuyor! Valla kimse kusura bakmasın ben ikna olmam. Öyledir değildir bilmem ama beni kimse buna inandıramaz. Hadi diyelim ki olmuyor! Bu bile başlı başına bir fecaat.

Kahraman Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki FETÖ'cüleri bilmeyen var mıdır mesela Görevlerine başlatıldılar yeniden! Gördüğüm ve son yıllarda bas bas bağırdığım konu şudur ki sermaye ile bürokrasi el ele vermiş Erdoğan'a operasyon çekiyor ve bununla kimse mücadele etmiyor. Oysa kasabada herkes biliyor!

Ankara Emniyeti merkezli bu darbe girişiminde Uğur Dündar'ın da adı geçti. Şaşırmadım. Bir iddiam da yok kaldı ki kendisi yalanladı. Doğru mudur, değil midir bunu araştırmak yargının, emniyetin işi. Nedir o iddia Serdar Sertçelik'e o ifade tutanağı ezberletilirken Uğur Dündar da oradaymış yahut telefonla katılmış. Öyle midir bilmem Ama bildiğim bir şey var! Hani bir kadın çıkmış ve Uğur Dündar'ın babası olduğunu iddia etmişti. İşte o günlerde Uğur Dündar sosyal medyadan bir paylaşım yaptı ve '