Sevin Türkiye!

Az daha gayret edilirse olacak gibi! Uzungöl'de, Ayder'de büyük bir rahatlama yaşanacak! Karadeniz bu yaz bomboş kalacak! Sevin Türkiye Araplardan kurtuluyorsun! Esnafımız rahat bir nefes alacak! Şefler, garsonlar, komiler... Hepiniz sevinin! Oteller mis gibi boş kalacak! Vasıta kiralayanlar da sevinsin! Çeksinler tüm araçları otoparka, karşısına geçip keyifle izlesinler!

AVM esnafı da sevinsin! Gariplerin beş dakika oturup dinlenecek vakitleri kalmamıştı!

Sadece Karadeniz'de de değil. Türkiye'nin birçok bölgesinde!

Sanırım Arapları korkutmayı bu kez başardık! Sanırım Araplara 'kendinize tatil yapacak başka bir ülke bulun' çığlığımızı nihayet duyurabildik! Tekme tokat dövdük, kazıkladık, neler yaptık neler! Ama ürkütüp kaçırmayı becerememiştik!

Sevin Türkiye bu kez oldu!

CHP'li belediyeler işe hızlı başladı. Suriyelilerin dükkanları tek tek mühürleniyor. Yeni ruhsatlar verilmiyor. Bunaltma denetimleri icat edildi. Arap medyası olanı biteni haberleştirip kendi kamuoyuna duyuruyor. Sosyal medyada 'Türkiye'ye gitmeyin' uyarıları bile yapılıyor!

Başardık!

Seçim sürecinde CHP'li adaylar kendi seçmenlerine kazanmaları halinde bunları yapacaklarını söylemişlerdi zaten. Kimsenin kimseye kızma hakkı yok. Milletin iradesine saygı duymak gerekiyor.

Turizm gelirlerinde ciddi düşüşler yaşanacak. Oteller batacak. Binlerce kişi işsiz kalacak.

Olabilir!

Millet ne istiyorsa o. Konu kapanmıştır.

Bu arada Yunan Adaları'nda tatil Türkiye'den daha ucuz. Ruslar, Almanlar, İngilizler rotayı Türkiye'den çevirmeye başladılar bile. Antalya da rahat bir nefes alacak! Bu yıl belki kısmi ama seneye çok rahatlayacak çok!

Yerli turist bile yurtdışını tercih ediyor. Valla ne yalan söyleyeyim, ben de! Türkiye'de tatil yapmak dört liraysa dışarıda bir. Tatil beldelerindeki restoranlarda yemek yemek ne mümkün