ÖZKAN YALIM KİMLERE ŞANTAJ YAPTI

Özkan Yalım'ın otelinde 254 gizli kamera kaydı ele geçirildi; CHP'de ihraç kararı bekleniyor. Peki Özgür Özel neden hala beklemede?

Özet Bu özet koseyazarioku.com tarafından üretilmiştir

Yazar, Özkan Yalım'ın otelindeki gizli kamera kayıtlarının (254 adet) ele geçirilmesini, CHP'nin ihraç kararındaki gecikmesiyle ilişkilendirerek, partinin yönetimindeki sorunları vurgular. Yazara göre bu tereddüt, kayıtlardaki isimlerden korkma ve partiyi zora sokma endişesinden kaynaklanabilir. Peki CHP liderliği suçlamalar karşısında bağımsız bir karar alabilir mi?

Özkan Yalım'ın bir yeni sevgilisi daha ortaya çıktı. İsmi lazım değil, gerek de yok zaten. Beyimiz atmış sevgilisini arabaya Ağva yollarında video çekmiş. 'Canımdan çok sevdiğim ...'diyor.

Ama bu güzellemeler sevgilisini kesmiyor, şarkı istiyor. O da berbat sesiyle bir şarkı uyduruyor. Görüntüleri çeken de sevgilisi bu arada. Düştüğü halleri görmüşsünüzdür. Yazık!

Acaba kaçıncı sevgili olduğunu, kendisinden başka kimlere böyle iltifatlar yapıp şarkı söylediğini biliyor mudur hanımefendi Bence biliyordur. Neyse...

Bu yeni sevgiliyi bu sütunda kaleme almamın bir sebebi var zira asıl konu başka. Hani diyorlardı ya 'niçin Ankara'da gözaltına aldınız, Uşak'ta evinde alsaydınız ya'! O gün demiştim bugün bir kez daha ifade edeyim. Yahu adam evinde oturmuyor, Uşak'ta durmuyor ki!

Gelelim biz asıl mevzuya.

Jandarma Uşak Belediyesi'ne yaptığı yeni operasyonda tam 254 kayıt ele geçirdi. Kayıtların hepsi Yalım'ın otelinin odalarındaki gizli kameralardan. Herif, otelinin odalarını gizli kameralarla donatmış. Misafirlerin uygunsuz görüntülerini kayıt altına alıp arşivlemiş.

Tam 254 kayıt!

Deniyor ki Özkan Yalım bu kayıtlarla adaylık sürecinde CHP Genel Merkezi'de birilerine şantaj yaptı! Bu iddia daha önce de gündeme gelmişti ama o vakit bu kayıtlara ulaşılmamıştı. Şimdi Jandarmanın elinde.

Peki kimler var o kayıtlarda İddiaları buraya taşınmayı düşünmüyorum. Ama herkes duymuştur zaten. Adam Türkiye'nin Epstein'i yahu!

İyi de şantaja maruz kalanlar sadece adaylığının önünü açacak nitelikte isimlerden ibaret mi Bence değil! Acaba Uşak eşrafından kimler var o kayıtlarda Dahası o kayıtlar seçilmesine ne türden bir katkı sağladı Şimdilik bu soruların cevabını bilmiyoruz. Yakında öğreniriz.