Nesi sürpriz

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması sürpriz olmadı. Kamuoyunda şok etkisi oluşturmadı. Bekleniyordu, herkes bekliyordu.

Kimse de şimdi çıkıp dümenden 'sürpriz oldu' ayaklarına yatmasın. Geçiniz!

Para kuleleri, villalar, siyasetin finansmanı işleri, ihaleler, Kandil'le irtibatlar ve dahası...

Yapmayın beyler! Nesi sürpriz

'Şaibeli kurultay' kimin iddiası Hadi daha açık söyleyeyim; para kulelerinden tutun da diplomaya varıncaya kadar tüm kirli çamaşırları ortaya dökenler CHP'li isimlerdi. Zaten o para kuleleri belki de dünkü operasyonun miladıydı. Ya Laleli'deki döviz büroları meselesi!

Diploma geçersiz. Kendisi de biliyor, anası da biliyor, babası da biliyor, CHP'liler de biliyor! Herkes biliyor yahu!

Kişisel ikbal yolculuğunun tüm masraflarını İBB'nin sırtına yıkmış. Yüzlerce milyar liradan bahsediliyor. Herkes biliyor. CHP'liler itiraf ediyor. CHP yandaşı yazar çizer tayfası bile.

Nesi sürpriz

Kandil uzlaşısı, dağdan gelen talimatlar, PKK'nın gönderdiği listelerin İstanbul'da seçtirilmesi ve dahası...

Herkes biliyor! Bir kısım CHP'liler bu tablo karşısında isyan etmişti.

Nesi sürpriz

'Nasıl olsa bana kimsecikler dokunamaz' diyordu.

'Hadi gel silkele' diye esip gürlüyordu.