Musakkalı Roma turu

THY'den uçak kiralamışlar. Beş milyon liraya yakın para ödemişler. Roma'nın en lüks otelinde konaklamışlar. Sadece konaklama için 22 milyon lira ödemişler. Yemişler, içmişler İBB'nin hesabına yazdırmışlar.

Ruşen Çakır, eşi hanımefendiyi de götürmüş geziye. Nasıl olsa masrafları belediye karşılıyor.189 kapasiteli uçakta 69 kişi uçmuşlar. Keşke diğerleri de getirseydi eşini, çoluğunu, çocuğunu!.. İsraf olmuş götürmemeleri! Öyle ya uçakta 120 koltuk boş kalmış!

Hadi eşlerini, çocuklarını geçtim de Şaban Sevinç'i niçin almamışlar Yahut Yılmaz Özdil'i. İmamoğlu'nu bu iki arkadaşımız kadar canla başla savunan kim var Daha birçok isim sayabilirim. Çoğu da bozulmuş, gönül koymuş. Kimi de açıktan eleştirmiş 'ben niye yokum' dercesine.

Hiç değilse uzmanlık alanı spor olan birkaç gazeteci bindirseydiniz uçağa diyeceğim ama benim ki de laf! Ne önemi var ki

Sen yıllarca Erdoğan'ın uçağına binenleri eleştir. 'Devletin kesesinden ballı geziler' diye çemkir. Sonra kalk hakiki ballı bu geziye katıl. Oysa Erdoğan'ın uçağındaki gazeteciler otel ve diğer tüm masraflarını kendileri ödüyor.

İsmail Saymaz 'israf' edebiyatı yapıp Sancaktepe Belediyesi'nin olmayan jakuzisine savaş açmıştı. Sadece İsmail'in Roma gezisi maliyetiyle kaç jakuzi yaptırılır acaba

Nevşin Hanım 'o kadar paramız yok ki ödeyelim' gibi bir şeyler söylemiş. 'Olsa kendimiz öderdik' demiş. Müthiş bir yaklaşım kendisini kutluyorum. Çok haklı!

Tarifeli bir uçakla gidilip mütevazı bir otelde konaklansaydı bile kurtarmazdı. Zira cumhurbaşkanı uçağındaki gazeteciler otel ve diğer masraflarını kendileri karşılıyor olmasına rağmen bu arkadaşlar tarafından hep linç edildiler.