Kandil uzlaşısı mı kent uzlaşısı mı

Özgür Özel, belediye başkan adaylarını belirlerken yapay zekadan da istifade ettiklerini söylemişti. Daha açık bir ifadeyle CHP'de bazı adaylar yapay zeka ile belirlendi.

Ama bazılarını da Kandil belirledi. Bazılarını İmamoğlu, çok azını da Özgür Özel. Veli Ağbaba bile Özel'den daha etkiliydi!

İspat edemem belki ama Özgür Özel'in sadece Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu'nu belirlediğini iddia edebilirim. O nasıl sahip çıkmak öyle! Yere göğe sığdıramıyor, öve öve bitiremiyor. Canlandırdığı karakterleri gerçekten Beşikçioğlu sanıyor diye korkuyorum doğrusu.

Ekrem İmamoğlu'na gelince! Adayların çoğunu o belirledi. Özgür Özel'e saç baş yoldurttu. CHP'lileri çileden çıkarttı. Özel'in genel başkanlığı alay konusu oldu. Hem de CHP'liler içinde. Bakınız Yılmaz Özdil'in söylediklerine.

Ama benim en çok merak ettiğim yapay zekanın belirlediği adaylar. Acaba hangi adaylar Ve niye bazıları Peki günün birinde acaba CHP'nin genel başkanı da yapay zeka ile belirlenmek istense kim olurdu Askında bugünden sormak lazım.

Bu arada CHP'nin Esenyurt adayını acaba Kandil mi belirledi Bence 'evet'! Yanılıyorsam DEM çıkıp söylesin. 'Kandil belirleyemez, biz belirledik' desin. Ekrem Başkan desin. Şöyle Kandil'e de ağız dolusu saydırarak. Diyemezler! İstanbul Büyükşehir Belediyesi için tam yirmi meclis üyesi verilmiş DEM'e. CHP listelerinden girecekler. Barış Yarkadaş söyledi. Peki onları kim belirledi Yapay zeka olmadığını biliyoruz. Yine iddia ediyorum Kandil belirlemiştir.

Değilse çıkıp yalanlasın DEM'liler.

Bu arada Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın adaylığına karşı çıkıyordu. İddiaya göre İmamoğlu diretmiş, Özgür Özel pes etmiş. Yani Lütfü Savaş '