İYİ Parti'yi döviz bürolarıyla yola getirmek

Önce Pelin Batu'nun ismi geçiyordu. Yazmıştım hatta. Sonra Ahmet Türk. Son olarak da Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş. Görünen o ki günün sonunda HEDEP İstanbul'da İmamoğlu'nu değil kendi adayını destekleyecek.

İmamoğlu'nun uykuları kaçıyor!

HEDEP'i nankörlükle suçluyormuş. Haklı, fevkalade kıyağı dokunmuştu. Hatta bu uğurda başını belaya da sokmuştu. Bu uğurda yargılanıyor da!

Bazı CHP'lilere göre siyasette 24 saat bile çok önemli. Demek istiyorlar ki çıkmadık candan ümit kesilmez. Yani HEDEP İstanbul'da aday çıkarmayabilir.

Bu ihtimal İmamoğlu'nun kulağına ne hoş geliyordur ama. Lakin İmamoğlu'nun HEDEP'i ikna etmesi zor. Dağları ikna etmek zorunda! O dağlar önceki seçimde iyi destek vermişti. Ama şimdi sesleri-solukları pek işitilmiyor.

İYİ Parti İttifak kapısını kapattı. GİK öyle münasip gördü. Ama söz konusu Meral Akşener olunca insan ister istemez 'her an her şey olabilir' diyor. Şu aşamada İYİ Parti İstanbul ve Ankara dahil 81 ilde kendi adayıyla girecek seçime.

Ekrem İmamoğlu'nun gözüne uyku girmiyor!

Çaresiz, telaşlı ve panik!

Bir o kadar da öfkeli.

İYİ Parti'yi de nankörlükle suçluyor. Haklı! Zira İYİ Parti uğruna CHP teşkilatlarını küstürmüştü. Belediyeye İYİ Partilileri doldurdu. Olacak iş mi şimdi

Fatih Portakal 'bana giren çıkan yok' demiş İYİ Parti'nin aldığı karar sonrası. Ne alakaysa İYİ Parti'nin ittifak yok kararına 'bana giren çıkan yok' diye karşılık vermek. Ya ittifak olsaydı Ben bu arkadaşları anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum!

Deniz Zeyrek 'bu karar AK Parti'ye yarar' diyor.

İsmail Saymaz, Meral Akşener'in seçim sonrası 'vay başıma