GRUP KUŞU

Ayrılıp parti kuracaklar, kesin kararlılar. Ama son bir işleri kaldı. Onu yapmadan da gitme niyetleri yok.

Yuvayı dağıtmak!

CHP'yi dağıtacaklar. Paramparça edecekler.

Edecekler ki kuracakları partinin önünde hiçbir engel kalmasın.

Kararlılar!

Bugün malum CHP'de grup toplantısı var. Manisa milletvekili Özgür Özel 'toplantıyı ben yapacağım, kürsüye ben çıkacağım' diye tutturdu dün. Oysa Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu günler öncesinden duyurmuştu yapacağı grup toplantısını. Özgür Özel maraza çıkartıyor, hukuk tanımıyor. Kavga gürültü istiyor.

Guguk kuşunun hikayesini hatırladınız değil mi Yumurtasını başka bir kuşun yuvasına bırakır. Onu bırakmak için yuvadaki bir yumurtayı aşağı atar. Derken guguk kuşu yumurtadan çıkar. O da diğer yumurtaları yuvadan atar. Sonra hızlıca büyür, yuvayı dağıtıp gider.

Fıtratında var çünkü!

FETÖ taktiğidir! Emniyette, yargıda, silahlı kuvvetlerde böyle yapmışlardı.

Gelelim biz şimdi asıl mevzuya.

CHP'ye bırakılan yumurtaları biliyor herkes!

Yumurtalar çatladı, yavrular çıktı, yuvadaki diğer yumurtaları tekmeleyip attılar. Sıra geldi yuvayı dağıtıp gitmeye. Hikaye böyle, yapacak bir şey yok. Yılmaz Özdil bu hikayeyi anlatıyor anlatmasına da yumurtalardan çıkan yavru guguk kuşlarını da nedendir bilinmez savunuyor. Çok tuhaf!

ANAP eskisi Ekrem ile MHP eskisi Mansur bu hikayede nereye oturuyor Ya peki Bülent Arınç'ın kahramanı Özgür Özel Meslektaşımız Yılmaz Özdil kusura bakmasın ama masal okuyor. Çık isim isim söyle!