Dün şehit bacısına bugün de babasına

'CHP artık bu ülkede milli güvenlik sorunudur' denildiğinde hoplayıp zıplıyorlar.

Değil midir arkadaş

CHP Eş Genel Başkanı Özgür Özel şehit cenazelerine gönderdiği çelenklerin parçalanıp atılmasına, kendisinin de yuhalanmasına bozuluyor.

Ne hakkı var

Selahattin Demirtaş'a selam göndereceksin, terör destekçisi Pervin Chakar'ın önünde eğilip elini öpeceksin, TSK'ya 'kimyasal silah kullanıyor' iftirasını atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sahip çıkıp destek olacaksın sonra da şehidin cenazesine çelenk göndereceksin.

Nasıl olacak

Şehit Kemal Aslan'ın babası Mehmet Aslan oğlunun cenaze töreninde 'Selahattin Demirtaş'a ve Osman Kavala'ya selam gönderenlere hakkımı helal etmiyorum' demişti. Özgür Özel buna da bozuldu.

CHP yandaşı Can Ataklı da bozuldu. Hatta ağzını da bozdu.

'Kavala'ya ve Öcalan'a özgürlük isteyenlere hakkımızı helal etmiyoruz' diyen şehit babasına 'kimsin lan kimsin sen. Yani şehit babası olunca canının istediğini söyleme hakkın mı var kimsin' diye saldırdı.

Ama baltayı da taşa vurdu!

Şehit babasına ettiği hakaretler bir yana az öncesinde söyledikleri dikkatlerden kaçtı.

'Öcalan'a özgürlük isteyenlere hakkımızı helal etmiyoruz' ifadesi Can Ataklı'yı çok rahatsız etmiş. Oysa Mehmet Aslan böyle dememişti. Yukarıda yazdım.

Can Ataklı'nın bilinç altı ortaya çıkmış. Peki sormazlar mı Can Ataklı'ya 'Öcalan'a özgürlük isteyenlere hakkını helal etmeyenler seni niçin bu kadar rahatsız etti' diye Böylece Can Ataklı şehidin babasına hakaret etmekle kalmayıp terör savunuculuğu da yapmış olmuyor mu Vah ki vah.

Ataklı gelen tepkiler üzerine özür diledi. Özrü kabahatinden beter bu arada. Aslında söylediklerinde yanlış bir şey yokmuş. Yandaşlar çarpıtmış. Ama yine de şehit yakınlarından özür diliyormuş.