DEM'liler Diyarbakır'ı niçin karıştırdı
Dediler ki 'Türkiye'de Kürt sorunu çözülmedikçe terör bitmez'!
Dediler ki 'İnkar ve asimilasyon var'!
Dediler ki 'Terör meselesi bitirilmeden Türkiye büyüyemez'!
Dediler ki 'Kürt sorununu çözse çözse Erdoğan çözer'!
Erdoğan da tüm riskleri alıp Türkiye'nin önünü açmak için 'Kürt sorununa' neşteri vurup çözüm sürecini başlattı. Gelin görün ki o günün DEM Partisi'nin genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın ajandası farklıydı!
Demirtaş ve arkadaşları çözüm süreci boyunca milletin damarına damarına bastılar. Sinir uçlarıyla oynadılar. Sevimsiz, itici şovlar yaptılar. Her türden şımarıklığı ve küstahlığı kendilerine yakıştırdılar. Süreç başarılı bir şekilde sonuçlanmasın diye ellerinden ne geliyorsa yaptılar.
Çünkü Amerikalılar bu arkadaşların kulağına 'Bırakın Kürt meselesi, çözüm süreci işlerini. Biz size Suriye'de bir devlet kuruyoruz' diye fısıldamıştı.
Rojova romantizmini hatırlıyorsunuz değil mi
Hendek, çukur olaylarını
CHP çözüm sürecine başından beri karşı durmuş, ülkedeki milliyetçileri kışkırtma görevini üstlenmişti. Ne zamanki süreç sona erdi CHP'liler koşa koşa Demirtaş'a gitti.
Demirtaş'la kol kola girdiler. Sonrası malum zaten. CHP-DEM ittifakı!
Ne diyordu Kılıçdaroğlu ve avenesi
Biz PYD'yi terör örgütü olarak görmüyoruz.