Akşener'e tavsiyeler

Partisi Ekrem İmamoğlu tarafından tarumar edilen Meral Akşener'in bir 'B' planı var mıdır acaba Sanmıyorum!

Her gün yüzlerce kişi İYİ Parti' den istifa ediyor. Parti hızla eriyor.

Peki niçin istifa ediyorlar

'Madem İYİ Parti olarak Ekrem İmamoğlu'nu desteklemiyoruz, biz de istifa ederiz o halde' diyorlar.

Türk siyaseti daha ahlaksız bir savunma görmemişti bugüne kadar! Rakip parti lehine kendi partisinden istifa etmek. İzahı yok! İzanı da!

Ve uğruna partilerinden istifa ettikleri o isim 2028'de cumhurbaşkanı olmak istiyor. Hal böyle iken istifa etmek nasıl bir ilkesizliktir! Nasıl bir kendiniinkardır!

İstanbul'da büyükşehir belediyesi meclis üyeliğinden istifa eden İYİ Partili üyeler başka illerdeki 'eski' arkadaşlarını arayıp 'siz de istifa edin' diyerek bilmediğimiz bir vaatte bulunuyor. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu duyurdu bu garabeti.

Operasyonu İmamoğlu'nun çektiğini herkes biliyor.

Neyse!

Biz yeniden dönelim İYİ Parti cephesine. Sanırım Meral Akşener şokta. Nasıl olmasın Partisine 'darbe' yapılıyor. İhanete uğruyor. Dahası 'ihanet taksimetresi' her dakika atıyor. Yarın kim istifa edecek bilmiyor Ya da nasıl bir şok daha yaşayacağını.

Lakin bu nasıl bir tecellidir ki genel seçim sürecinde bugün ihanet olarak gördüğü fiilleri bizzat kendisi sahneye koyuyordu.

Cumhurbaşkanlığına aday olmuyor bir de İmamoğlu'nun aday yapılması için çırpınıyordu. Bu uğurda kendi adaylığından feragat ediyor, Kılıçdaroğlu'na operasyon çekiyordu. Saraçhane tiyatrosu tarihe geçti.

Abla rolleri, 'Rabbi Yessir'li güzellemeler, Fatih'e benzetmeler...

Neyse!

İYİ Parti darmadağın. Teşkilatlar bitik, taban moralsiz. Seçime üç ay kaldı. Bu teşkilat hangi motivasyonla çalışacak Sahaya nasıl inecek