Türkiye, Suriye ve Kuzey Irak'a yerleşmelidir

Yine şehitlerimiz var ciğerimiz yandı.

Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Türkiye, Suriye ve Kuzey Irak'ta beka mücadelesi veriyor. O nedenle kesin çözüm içim Kuzey Irak'a kalıcı olarak girmelidir. Evet, yanlış okumadınız. Türkiye'nin güvenliği Suriye'den, Irak'tan başlar.

Amerika Birleşik Devletleri ve Siyonist İsrail, Orta Doğu'yu etnik ve mezhep temelinde bölüyor.

Bağdat'ta huzur yok, Şam'da huzur yok, Lübnan'da huzur yok. Amaçları büyük İsrail'i kurmak. Şimdilerde Filistin'de katliam yapıyorlar. Siyonist İsrail, kadın-çocuk demeden insanları öldürüyor. Yahudiler, Hitler tarafından katliama maruz kalmıştı. Yıllarca acı, işkence çektiler. Kamplarda aç ve susuz süründüler, çok büyük acılar yaşandı. Kendileri çok büyük acı yaşamalarına rağmen, Filistin halkına kan ve gözyaşı sunuyorlar. Acıma yok, insanlık yok, dünya kör, dünya sağır. Amaçları büyük İsrail'i kurmak Arz-ı Mevud dedikleri işte budur.

Bunlar, Lübnan'ı işgal edecekler, Suriye'nin bir bölümünü işgal edecekler Irak'ın bir bölümünü işgal edecekler ve en sonunda Türkiye'nin güney doğuşunu işgal edecekler. PKK terör örgütü burada maşadır. Bu hain örgüt, devlet kuramaz, bu örgüt İsrail'e taşeron olur, İsrail'e kukla olur. Şehitlerimiz bu milletin onurudur, ancak uyanık olmak zorundayız. Bizim Suriye'deki, Irak'taki düşmanımız PKK değil, Amerika'dır. Biz Amerika'yla savaşıyoruz.

Amerika Birleşik Devletleri başkanı Biden, "Türkiye, Suriye'de bizim çıkarlarımızı tehdit ediyor" dedi. PKK ve YPG, PYD bunların hepsi Amerikan kuklasıdır. Kürt kardeşlerimizi kandırıyorlar, size devlet kuracağız diye amaçları İsrail'i kurmak.

Bu topraklar İsrail adına işgal edilmek isteniyor. Türkiye gerekirse Kuzey Irak'ın büyük bölümünü ele geçirmelidir, gerekirse Suriye'nin kuzeyine yerleşmelidir. Sınır derinliğini 30 km'den 100 km'ye çıkarmalı ve burada yeni yerleşim alanları kurmalıdır. Amerika kaç bin km öteden gelip burayı işgal ediyor, Rusya işgal ediyor, Türkiye kapı komşusuna müdahale edemiyor. Öyle bir durum kabul edilemez.

Elbette hamaset yapmıyor, elbette şov yapmıyoruz, ancak düşmanımızın kim olduğunu bilmeli. Irak yönetimi bu işi beceremiyorsa Türkiye bu bölgeye girip yerle bir etmelidir. Özgür olmanın, bu bölgede büyük ülke olmanın bedeli vardır. Elbette ne dediğimin farkındayım. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalıdır. Yeni şehitler olmaması için Türkiye sınır derinliğini artırmalıdır. Kandili yerle bir etmelidir, Sincar'ı yerle bir etmelidir. İktidarı ve muhalefeti bir olmalıdır. HDP, PKK terör örgütü ile arasına mesafe koymalıdır. Eğer mesafe koymuyorsa HDP kapatılmalı, terör örgütüne destek olan medya organları kapatılmalı, terörün bütün lojistik imkânları yerle bir edilmelidir.