Murat Kurum rüzgârı

Ekrem İmamoğlu beş yıldır görev yapıyor. Bu dönem içerisinde sürekli siyasi tartışmalarla anıldı. Gözü hep Ankara'da oldu; önce cumhurbaşkanı olmak istedi sonra cumhurbaşkanı yardımcılığına razı oldu, ardından Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı olmak istedi, İstanbul belediye başkanlığı koltuğunu bırakamadı, emanetçisi olarak Özgür Özel'i destekledi.

Ekrem Beyi hizmet ederken hiç görmedik aklı fikri Ankara'da kaldı.

Ankaralılar Mansur Yavaş'tan hizmet alamadılar, Ekrem İmamoğlu ise İstanbul'a hizmet veremedi, varsa yoksa cumhurbaşkanlığı.. Önce İstanbul'un gönlünü kazanması gerekirdi, İstanbul'a hizmet etmesi gerekiyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan göreve geldiği zaman İstanbul'un su sorununu çözdü, İstanbul'un çöp sorununu çözdü yani önce hizmet etti İstanbul halkı gördü, kendini ispat etti ardından başbakan ve cumhurbaşkanı oldu.

Ekrem bey İstanbul'a hizmet etmeden paraşütle Ankara'ya gitmek istedi, millet bunu kabul etmedi beş yıl boş geçti, başarı nerede hizmet nerede!

İstanbul'a hizmet etmek dünyanın en şerefli görevi bu kadim kent, tarih kokan kent hizmet bekliyor; bu kenti bir basamak olarak kullanmak doğru değil ama Ekrem bey bu kenti sıçrama tahtası olarak gördü ama İstanbul halkı artık gerçeği görüyor, Ekrem Bey'in hizmet niyeti yok o nedenle Murat kurum beye yoğun bir ilgi var.

Murat Kurum ne diyor; sadece İstanbul diyor önce İstanbul diyor.. İstanbul'un en büyük sorunu ulaşım sorunu bu sorunu çözerse Murat Kurum çözer. İki adet tünel yapacağım diyor! Ekrem İmamoğlu ne diyor; bol laf, bol algı hiçbir soruna çözüm yok reklamla iş götürüyor. Murat Kurum proje adamı sadece İstanbul'a hizmet etmek istiyor; yine Murat Kurum İstanbul'un en büyük sorunu olan deprem sorunu için çözüm üretiyor, kentsel dönüşüm yapacağım diyor insanlar geceleri evlerinde rahat uyuyamıyor, bugün deprem olacak, yarın deprem olacak! Peki bu korkunun çözümü nerede elbette Murat Kurum'da değerli okurlarım.

İstanbul hizmet bekliyor, İstanbul halkı yaşam kolaylığı bekliyor, İstanbul kentsel dönüşüm sorununun çözülmesini bekliyor, deprem korkusundan kurtulmak istiyor. Bunu kim yapar bu sorunu kim çözer denildiği zaman Murat Kurum akla geliyor. Murat Kurum evlenecek gençlere 50.000 TL beyaz eşya yardımı veriyor, iş kuracak gençlere hibe kredisi veriyor, emekli kardeşlerimize her ay 2500 TL yardım veriyor; sosyal belediyecilik öngörüyor reklam yapmak yerine gerçek çözüm öneriyor. İstanbul halkı bu gerçeği gördü.. İstanbul'da dolaştığım her yerde Murat Kurum ismini duydum; diyorlar ki, biz hizmet istiyoruz, biz siyasi tartışma istemiyoruz! Bu hizmetin adresi de Murat Kurum diyorlar. Ayrıca İstanbul halkı HDP ile İmamoğlu arasındaki ilişkiden rahatsız.