Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış...

Diyarbakır Belediye Meclis Salonundan Türk Bayrağı kaldırılmış. Şaşırdık mı

Elbette hayır DEM Parti ya da HDP gibi partiler bu bayrağın kendilerine ait olmadığını düşünüyorlar. Yaklaşık 50 yıldır terörle mücadele ediyoruz.40 bin şehit verdik. 3 trilyon dolar paramız gitti.

Neden oldu tüm bunlar Nedeni gayet basit. PKK ülkeyi bölmeye çalışıyor. Kürt halkının hakları gerekçe gösteriliyor.

PKK yandaşlarına göre sözde Kürt sorunu var. Elbette bir dönem Kürt Halkının kültürel kimlikleri yok sayıldı. Devletimizin bazı unsurları bir dönem en temel insan haklarını ihlal ettiler. Kabul etmek gerekir kidevletimiz aynı devlet değil. İnsan haklarına saygılı bir devletimiz var.

Bugün ülkemizde Kürtçe yayın yapan devlet televizyonu ve radyosu var. Nereden nereye geldik. Ancak DEM Parti ve PKK bu hakları yeterli bulmuyor. Önce özerklik sonra ayrı bir devlet istiyor. ABD ve İsrail Devletleri ise kendi çıkarları için bu terör örgütlerini kullanıyor.

Onlara sözde Kürdistan vaadi veriyor.

Ama amaçları Büyük İsrail Devletini kurmak. Ülkemizde operasyon yapıyorlar. PKK'yı kullanıyorlar. Devletimiz ve milletimiz diyor ki demokrasi içinde kalın. Teröre bulaşmayın. Ancak dinlemiyorlar. Sürekli kaşıyorlar. Milletimizden baskı görünce bir açıklama yaptılar. Bayrak var dediler. Bayrak orada dursun siz de adam gibi belediye yönetin. Terörle aranıza mesafe koyun.

Mardin Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında da İstiklal Marşı krizi yaşanıyor.

AK Partili Meclis Üyeleri İstiklal Marşı okuyalım diyor. Ancak Mardin Belediye Başkanı oylama yapıyor.

Bu oylama sonucunda DEM Partili Meclis Üyelerinin çoğunlukta olduğu toplantıda hayır kararı çıkıyor. AK Partili Meclis Üyeleri zorla İstiklal Marşını okuyorlar.

Her zaman baskıdan şikayet eden Ahmet Türk, zabıtaları göndererek meclis üyelerinin cep telefonlarını almaya çalışıyor.