İsrail, bugün Kudüs'ü yarın Şanlıurfa'yı işgal edecek

İsrail Devleti 1948 yılından beri Filistin topraklarını adım adım işgal ediyor. Bir avuç toprakta İngilizlerin entrikası ile kurulan bu devlet zaman içerisinde Filistin topraklarının tamamını işgal etti. Katliam, gözyaşı, sürgün yaparak Filistin halkını göçe zorladı. Filistin'in elinde el kadar Ramallah ve Batı Yaka kaldı.

Küresel Siyonizm elindeki sermaye ve medya gücü ile dünyayı yönetiyor. Katliamı yapan İsrail ama suçlu Filistinliler. Arap Ülkelerinin başında bulunan kukla yöneticiler koltuklarını korumak uğruna İsrail'e ses çıkarmıyorlar. İsrail'in hedefi sadece Filistin topraklarını ele geçirmek değil ki. Büyük İsrail'i kurmak istiyorlar.

O nedenle Irak parçalandı, Suriye parçalandı şimdi sıra Türkiye'de PKK ve YPG terör örgütü ABD ve İsrail tarafından destekleniyor. Hamas'a terörist diyen ABD, PKK ve YPG'yi destekliyor. Onlara eğitim veriyor. Neden çünkü onlar İsrail'in çıkarlarına hizmet ediyorlar. Küfür tek millettir hadisi şerifi var. Tüm batıl hareketler Siyonizm'in kuklasıdır. Bölgeyi İslam'dan arındırmak istiyorlar. Bu bölgede üniter devletleri ortadan kaldırıyorlar.

Rahmetli Erbakan hep söylerdi. Böl parçala yönet. Şimdi proje budur. Önce devletleri bölecekler etnik ve mezhep temelinde iç savaş çıkaracaklar sonra da İsrail'e yem edecekler. Bugün Kudüs yarın Şanlıurfa, Ankara ABD ve İsrail işgaline uğrayacaktır.

Birileri çıkıp Filistinlileri suçluyor. Neden İsrail'e saldırdı diye. İsrail bölgede kalan son bir avuç toprağı da alıp Kudüs ve Mescidi Aksa'yı Yahudileştirmek istiyor. Yıllardır bu plan adım adım uygulanıyor. Filistinlilerin evlerini, topraklarını, çocuklarını ellerinden aldılar. Su kuyularına beton döktüler. Amaçları zorla bu bölgeden Filistinlileri sürmektir.

Bu gidişin sonu hayra alamet değildir. İsrail ve ABD'de bulunan sağduyulu Yahudiler devreye girmelidir. Netanyahu zalimine dur denilmelidir. Bizler hiçbir dine ve ırka düşmanlık yapmayız. Her insan kendi dinini yaşayabilir. Ancak zalimlik başka, soykırım başkadır. İsrail'in katliamını görmeyenler; Hamas'ı, El Fetih'i suçluyor.