Futbol üzerinden Erdoğan'a değil Türkiye'ye kumpas...

Daha önce 4 kez yurtdışında oynamış. Bunun dördü Almanya, bir tanesi de Katar'da.

Evet, Süper Kupadan bahsediyorum. Daha önce Almanya'da oynanırken gıkı çıkmayanlar, neden Suudi Arabistan'da oynanıyor diye ortalığı ayağa kaldırdılar.

Zaten iki aydır, "ne işimiz var bizim Suudi Arabistan'da" teraneleri dillere dolanmıştı.

Klasik Arap düşmanlığı devreye girdi. Futbolun kapitalist düzenin bir parçası olduğu unutuldu.

İspanya ve İtalya, 2029 yılına kadar 4'erli takım olarak turnuvaları burada oynayacak. İspanya ve İtalya, dünyanın en iyi takımlarına sahip oldukları halde bu ülkede maç yaparken bize ne oluyor da Arap düşmanlığı yapıyoruz.

İlk başta "stada Türk bayrağı almıyorlar", "İstiklal Marşını okutmadılar" diye yaygara koparıldı. Oysa bir gün önce zaten İstiklal Marşı'nın provası yapılmıştı. Ayrıca yapılan protokolde de İstiklal Marşının okunacağı hem de Türk bayrakları olacağı kabul edilmişti.

Fenerbahçe ve Galatasaray takımları son gün bir dayatma içerisine girmişler.

Ünlü hakem Ahmet Çakar, müsabaka öncesi tüm kuralların belli olduğunu UEFA'nın bu kuralları belirlediğini söyledi.

Ve burada hem Türkiye'ye hem de Suudi Arabistan'a yönelik bir tuzaktan bahsetti.

Rahmetli Mahir Kaynak'ın bir tezi var. "Bu eylem sonuçları itibarı ile kime yarıyorsa, fail odur" der.

Bu eylem İsrail'in ve ABD'nin işine yarıyor. Bu eylem nedeniyle Türkiye ve Arap dünyasının arası açılmaya çalışılıyor. İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamlar unutuluyor.

Suudi yönetimi 100. yıl kutlamalarına da evet demişti. O nedenle ülkemizden şu sanatçılar gidecekti.

Dj Faruk Sabancı, Pelin Altan - Anıl Altan, Mert Yazıcıoğlu, Latif Serkan Altınorak, Gülsün Işıklı, Emre Aslan, sunucular; Murat Yıldırım - İman Elbani Yıldırım da Suudi Arabistan'da olacaktı.

"Mücadele öncesinde ses ve ışık gösterilerinin yapılacağı Al-Awwal Park Stadyumu'nda Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100'üncü yılına özel tören gerçekleştirilecek. Birçok sanatçının sahne alacağı maç öncesinde Norm Ender 100'üncü Yıl Marşı'nı seslendirecek. Ayrıca 100 kişilik ekiple Türk bayrağı, Atatürk posteri ve kulüp armaları açılacak"tı.

Tablo bu kadar netken kriz çıkardılar. Daha önce Disney Plus adlı kanal Atatürk filmini yasaklamıştı. Ona gık çıkarmayanlar aslan kesildiler.