Altun'dan İsrail rahatsız da...... Ya siz

Cumhurbaşkanımızın danışmanları arasında zaman zaman eleştirilen olmuştur.

Muhalefet ve destekçileri bunu yaparlar.

Ancak konu İletişim Başkanı Fahrettin Altun olunca zaman zaman kelimelerinin yerini sık sık kelimeleri alıyor. Hatta aralıksız diyebiliriz.

Elbette yanlış, hatası eksiği varsa eleştirilir. Ancak eleştiri başka bir konu düşmanlık başka bir konu.

Güzel bir söz vardır meyve veren ağaç taşlanır.

Altun, akademik birikimi olan iletişim alanında yenilikler getiren bir yönetici. Cumhurbaşkanımıza ve ülkemize yapılan her türlü saldırıya cevap veren, oyunları bozan bir başkan. Oyunları bozunca hem ABD hem İsrail tarafından hedef alınıyor. Düşmanı çok. Milli ve yerli bir duruşla iletişim stratejisi üretince oklar kendisine yöneliyor.

Pergolacı Fahrettin diyerek başlayan hedef göstermeler bugün de devam ediyor. Altun sıradan bir bürokrat değil ki.

Dava şuuru olan, medeniyet perspektifi olan birisi. Bence asıl dava adamı olması nedeniyle hedef tahtasında. Yoksa iletişim alanında uzman çok kimse var. Ama dava adamı bulmak zor. Önceki gün mecliste bütçe görüşmeleri vardı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Altun'u hedef aldı. Bakın neler söyledi:

"Örneğin, (...) bu arkadaşımız Fahrettin Altun, bu işleri yaparken de PKK militanlarını televizyona çıkarttı, sahte videolar yayınladı. Terör örgütü üyeleriyle röportaj yaptı ve AKP Grubunda birçok videonun yayınlanmasında bu arkadaşımız görevli oldu ve bu arkadaşımıza şu an, 2024 yılında 4 milyar 126 milyon lira teslim edilmiş durumda."

CHP ve yandaşlarının sahte video dediklerinin hepsi de gerçek. PKK elebaşları Karayılan, Duran Kalkan, Cemil Bayık her fırsatta Erdoğan ve Bahçeli'yi devirmek için Kılıçdaroğlu'nu desteklediklerini açıkladılar. Bunu herkes biliyor. Neresi yalan.

Daha geçen hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel terör destekçisi opera sanatçısının elini öpmedi.

HDP ile her yerde işbirliği yapmıyor mu Siz bunlara cevap verin.

CHP'li Bulut'un bu açıklamalarının iftira olduğunu herkes biliyor.

Amaç Altun'u yıpratmak değil. Asıl amaç Cumhurbaşkanımıza saldırmaktır.