Alman Başbakanı Olaf nasıl dayak yedi!

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'daydı. Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile ortak bir basın toplantısı düzenledi. Almanya Başbakanı konuşmasında bizi şaşırtmadı. Bildik tutumlarını sürdürdü, "Hamas terör örgütüdür" dedi. İsrail'in katliamlarına bir cümle bile söylemedi. Sürekli İsrail'e alkış tuttu.

Buradan bir bilgiyi paylaşmak isterim Almanya Başbakanı Olaf Scholz aslen Yahudi'dir. O nedenle Siyonist Yahudilerle iş tutuyor. Netanyahu kadar Siyonist'tir. Yahudilik başka Siyonizm başkadır.

Neyse ağzının payını Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanımız ikinci "one minute" çıkışını yaptı. Bütün dünyaya çok önemli bir ders verdi. Cumhurbaşkanı Suudi Arabistan'da yapılan İslam Konferansı Örgütü toplantısında İsrail'de kimyasal silah var dedi. Atom bombası var dedi. Ve bu belgeyi İslam Ülkeleri devlet başkanlarına imzalattı.

Bu belgenin imzalanmasından sonra Netanyahu katili çıktı, Arap Devlet Başkanlarını tehdit etti. "Koltuğunuzda oturmak istiyorsanız, kesin sesinizi" dedi. Bu açıklamadan sonra Arap Ülkeleri Devlet Başkanları korktu ve çark etti. Sn. Erdoğan'ın Almanya'da yaptığı bu açıklama başta Arap ülkeleri devlet başkanları olmak üzere tüm dünya liderlerine örnek oldu. Onlara cesaret verdi.

Ne dedi Erdoğan: "7 Ekim tarihi bir başlangıç olarak anlatılıyor. 7 Ekim'den sonraki süreç hiç konuşulmuyor. İbadethaneler vuruluyor. Kiliseler vuruluyor. Bütün bunlarla beraber hastaneler vuruluyor. Yatıyorlar, kalkıyorlar Hamas, Hamas, Hamas..Bir borçluluk psikolojisi içerisinde İsrail-Filistin savaşını değerlendirmemek gerekir. Bakın ben rahat konuşuyorum. Çünkü bizim İsrail'e borcumuz yok. Borçlu olsak bu kadar rahat konuşamayız. Ama borçlu olanlar, rahat konuşamıyorlar. Biz Holokost cenderesinden geçmedik. Öyle bir durumumuz da yok.Çünkü insana saygımız bizim çok çok farklıdır."

Olaf Scholz ne diyeceğini bilemedi. Yer yarılsaydı utancından yerine dibine girerdi.

Evet Holokost yani Yahudi katliamı yapan Almanya'dır. Hitler Yahudileri inim inim inletti. Kamplarda perişan etti. Açlık ve susuz bıraktı. Soykırım yaptı. Öte yandan, biz Türkler ne yaptık. İspanya'da katledilen Yahudileri ülkemize getirdik. Atamız Osmanlı Yahudilere sahip çıktı. Bizim tarihimiz adalet ve vicdanla dolu. Onların tarihi kan ve gözyaşı ile doludur. Bizler vicdanen rahatız ancak Almanlar rahat değil. Utanç içinde sesleri çıkmıyor. Erdoğan doğru bildiğini söyleyen bir lider. Reel politik adına haklı davasından vazgeçmiyor. Davos'ta nasıl İsrail soykırımını lanetlemişse burada da Alman ikiyüzlülüğünü ortaya çıkardı.